B-bot.nl & IRIS Connect

B-bot.nl & IRIS Connect

Over ons

Wij van B-Bot.nl zijn specialist in educatief speelgoed en hebben als missie dat alle basisscholen effectief gebruik gaan maken van STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics).

Veel van de huidige maatschappelijke en wetenschappelijke vraagstukken zijn dermate complex dat zij niet zonder de hulp van (computer)technologie opgelost kunnen worden. Echter wordt er volgens een onderzoek van Kennisnet door maar liefst twee derde van de basisscholen weinig aan ICT in de les gedaan en dat terwijl dit voor onze toekomst juist zo belangrijk is! STEAM-educatie helpt. Kinderen die bijvoorbeeld leren programmeren leren namelijk over oorzaak en gevolg, ze leren nadenken over complexe structuren en het analyseren en vinden van oplossingen. En dat zijn belangrijke vaardigheden voor iedereen, of je nou programmeur wordt of niet.

Om kinderen en leerkrachten enthousiast te krijgen voor STEAM-educatie zijn onze Bots in het leven geroepen. Deze robots focussen zich voornamelijk op de T, E & M van STEAM-educatie. De Bots worden gebruikt om te leren begrijpen wat algoritmes zijn en hoe eenvoudige programma’s gemaakt worden. De bots zijn zeer kindvriendelijk en eenvoudig in gebruik en in onze webshop zijn diverse (gratis) lesmaterialen te downloaden.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top