Gynzy

Gynzy

Over ons

Digitaal lesgeven?
Gynzy maakt onderwijs makkelijker én leuker, al sinds de eerste digibord-stekker in het stopcontact ging.
Wij geloven namelijk dat jij als leerkracht het allerbelangrijkst bent om kinderen goed te laten leren. Al het andere moet gewoon goed geregeld zijn.
Daarmee bespaar je tijd waarin jij kunt doen waar je goed in bent. Tijd om les te geven.

Gynzy is de perfecte aanvulling in jouw klas. In Gynzy vind je alles om interactief les te geven, daarmee bespaar je tijd en maak je leren extra leuk: win-win.
Maak je eigen lessen, of kies uit duizenden instructielessen met stap voor stap uitleg. Met fijne hulpmiddelen als een timer, draaischijf en stoplicht loopt alles op rolletjes. Aangevuld met spelletjes en activiteiten maak je er een feestje van in de klas.

Onderwijs op jouw manier?
Met Gynzy geef je les zoals jij wil. Gynzy bevat eindeloos veel opgaven, perfect om je leerlingen digitaal te laten leren. Gynzy werkt perfect als aanvulling op of zelfs ter vervanging van je methode. Door de adaptieve opgaven krijgt iedere leerling automatisch oefeningen op het juiste niveau. Is er wat meer uitdaging of oefening nodig? Met één klik op de knop zet je per leerling extra leerdoelen klaar. Slim hè?
Klaar? De resultaten bekijk je in Gynzy makkelijk en snel. Minder nakijkwerk dus; tijd die jij weer aan je leerlingen kan besteden.

Zo wordt leren voor iedereen leuk, en ga jij aan het eind van de dag fluitend naar huis.
Want: happy teachers, happy kids. Daar doen we het voor!

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top