Hop Up

Hop Up

Over ons

Hop Up is een innovatief speelconcept waar kinderen tussen 3 en 12 jaar spelen, leren en beleven. Met de Hop Up Playgrounds, een bundel van moduleerbare speel-elementen, laten ze hun creativiteit de vrije loop. Afhankelijk van hoe jij Hop Up wil inzetten, kies je de Playground die bij jouw (onderwijs)-instelling past.

Van grootse constructies tot geborgen snoezelhoekjes.
Met Hop Up Playground duiken (tijdelijke) speelomgevingen op op plaatsen waar je ze niet altijd verwacht. Kinderen krijgen letterlijk ruimte om er hun eigen, uitdagend spel vorm te geven. Ze bouwen de gekste constructies, of nestelen zich in kleine hoekjes waar ze rust en geborgenheid vinden als er te veel prikkels zijn.

Spel met open doel
De Hop Up elementen zijn onbestemd. Ze vertellen een kind niet waarvoor ze moeten dienen. Zo ontstaat spelen met ruimte voor verbeelding en creativiteit. Kinderen bouwen de meest veelzijdige en modulaire constructies. Elk onderdeel bouwt voort op het vorige, of wordt de basis van iets nieuw.

Stimuleert 21e-eeuwse vaardigheden
Hop Up spreekt kinderen aan als ontdekkers, uitvinders en kunstenaars. Het actief, onderzoekend en ontwerpend spel stimuleert vaardigheden als samenwerken en creativiteit. Hop Up creëert een speel-en leeromgeving die zich uitstekend leent voor STEM, muzische vorming en beweging.

Ideaal voor gedeeld gebruik
De Playground creëert in een mum van tijd verschillende speelzones met ruimte voor creatief, uitdagend en rustig spel. Ideaal om locaties met verschillende functies of gebruikers snel speelklaar te maken. Het delen van ruimte en materialen was nog nooit zo gemakkelijk.

Made in Belgium
Hop Up is recycleerbaar en is helemaal ‘Made in
Belgium’. De hoppers worden gemaakt met gerecycleerde EPP korrels. Voor de productie van Hop Up werken we samen met sociale economiebedrijven. Onze producenten staan garant voor een ethische productie met respect voor mens en milieu.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top