28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

‘T Zonnekind
‘T Zonnekind

‘T Zonnekind

Over ons

Experise en opleidingscentrum waar we de mogelijkheid creëren tot inspirerende verandering binnen het onderwijs.

In onze opleidingen staat de jeugd centraal. Wij nemen (onderwijs) professionals mee op een reis waarbij zij de geheimen achter het gedrag van kinderen en jongeren ontrafelen. We bieden geen “gewone” opleidingen; wij bieden de sleutels tot begrip en ondersteuning.

Bij ‘t Zonnekind geven we (onderwijs) professionals de kracht die ze nodig hebben om de harten en geesten van de kinderen en jongeren van vandaag te begrijpen en te koesteren. Als je het verschil wilt maken, als je de toekomst wilt vormgeven, dan is er maar één stand op deze beurs die je moet bezoeken: die van ‘t Zonnekind.

Onze opleidingen zijn uniek in hun thema’s als vorm en aanpak. Onze specialisaties liggen binnen faalangst, autisme, gedrag en executieve functies, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, trauma enz.

Wij zijn de pioniers van innovatie. Onze opleidingen, vaak hybride in opzet, verbinden passie en professionaliteit op een manier die de standaard overtreft. En het beste gedeelte? We geven ook les ook op zaterdagen, want we begrijpen dat onderwijsprofessionals zich doorheen de week niet altijd zo gemakkelijk kunnen vrijmaken.

Stap binnen in een wereld waar we de hiaten van de conventionele lerarenopleidingen aanvullen. Onze thema’s omvatten een schat aan kennis die vaak over het hoofd wordt gezien, maar van cruciaal belang is voor de moderne onderwijspraktijk. Denk aan faalangst, autisme, hoogbegaafdheid, executieve functies en gedragsproblemen enz.

Bij ‘t Zonnekind tillen we het begrip en de begeleiding van kinderen en jongeren naar een hoger niveau.

Bezoek ons op stand 1946 en omarm de toekomst van het onderwijs, want bij ‘t Zonnekind laten we kinderen en jongeren terug stralen! 🌞

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top