28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Impact Connecting stelt voor: Het eerste hands-on interactieve gamefestival voor en door onderwijs
ITESE

Impact Connecting stelt voor: Het eerste hands-on interactieve gamefestival voor en door onderwijs

Verrijk je lessen met VR, games en gamification in de klas.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

OMG! Onderwijs Met Games Festival op 22 mei in The Penta Kortrijk is het eerste, grote, interactieve, hands-on festival rond games en VR voor en door onderwijs.
Impact Connecting blijft innoveren met dit event, brengt haar netwerk rond games en VR samen in Kortrijk en nodigt jou uit om deze dag samen te beleven.
We introduceren de mogelijkheden van games, gamification en VR in de klas.
Curator is Lander Van der Biest, initiatiefnemer van Gamekunde.be.

Dit event wil heel laagdrempelig en toegankelijk tonen dat games en VR in onderwijs een grote meerwaarde kunnen zijn als je de toepassing goed gebruikt.
Hoe doe je dat? Wat betekent goed gebruik? Wanneer bereik je impact op leren? Kan je met games je eindtermen bereiken? En verslaving dan?

Luister naar keynotes, ga aan de slag in demo’s, amuseer je in korte sessies, leer bij lange in-depth workshops, bezoek de interactieve expo, bewonder de start-ups, …

Een uniek moment voor directies, ict-coördinatoren en leerkrachten uit basis-, secundair, lerarenopleidingen en volwassenenonderwijs! Na deze dag zal je veel beter kunnen meepraten over games en VR in de klas en zelf de mogelijkheden en impact hebben ervaren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top