28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

CodeFever | Futureproof Academy
CodeFever | Futureproof Academy

CodeFever | Futureproof Academy

Over ons

Fenomenaal digitaal leermateriaal voor ICT, computationeel denken met Minecraft Education en Scratch en voor het vak mens & samenleving / burgerschap. Allemaal kant-en-klaar maar ook aanpasbaar en terug te vinden in ons eigen FTRPRF-leerplatform.

Zelf ons materiaal uittesten? Surf naar demo.ftrprf.be.

Nieuws

Vacatures

Vacature: lespakketmaker ICT & programmeren

Wie zijn we?

FTRPRF Education is gegroeid uit de expertise van VZW CodeFever. Het is een digitaal leerplatform waar leerkrachten secundair onderwijs kant-en-klare lespakketten vinden voor de eerste graad (A- en B-stroom) en de tweede graad. Deze lespakketten ondersteunen scholen in het behalen van de eindtermen rond de digitale, burgerschaps-, economische… competenties. De innovatieve lescontent op ons digitaal leerplatform is interactief, brandend actueel en heeft een hoog entertainmentgehalte.

Het is onze missie om onze digitale deskundigheid te delen met het onderwijs, maar dat kunnen we niet alleen. FTRPRF Education groeit en daarom zijn we op zoek naar jou, een educatieve duizendpoot die door het ontwikkelen van lespakketten wil bijdragen aan de digitalisering van het onderwijs. Samen lanceren we leerlingen voor dé digitale toekomst.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top