28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Praktische info

Tickets

Met een betalend ticket krijg je toegang tot Sett Gent op woensdag 1 of of donderdag 2 maart 2023. Tickets zijn nog niet te koop.

Prijzen Sett Gent 2022

Ticket Sett Gent op 23 & 24 februari 2022

Dagticket inclusief conferenties en workshops: € 90

Wanneer?

Sett Mechelen

Woensdag 26 en donderdag 27 februari 2025

8u30 – 17u

Waar?

Nekkerhal Mechelen
Plattebeekstraat 1
2800 Mechelen
Belgium

www.nekkerhalbrusselsnorth.com

Inschrijven per sessie

Voor de conferenties hoef je niet vooraf in te schrijven voor de sessie die je wil volgen. Met een betalend ticket kan je de dag zelf kiezen in welke conferenties je binnenwandelt.

Voor de workshops moet je wel vooraf inschrijven. Na de aankoop van je ticket, kan je direct inschrijven voor één of meerdere workshops.
Plaatsen zijn beperkt, en VOL = VOL.

Aanwezigheidsattest

Een week na Sett zal iedereen die een lezing of workshop volgde, een aanwezigheidsattest ontvangen.

Vlot naar de Nekkerhal

Met het openbaar vervoer

van station Mechelen of Mechelen-Nekkerspoel

Met het openbaar vervoer

Van het station Mechelen neem je bus 2 tot de halte Bleekstraat of bus 1 tot de halte Weidestraat. De Nekkerhal bereik je na 1 kilometer of 15 minuten wandelen. Van het station Mechelen-Nekkerspoel ligt de Nekkerhal op 850 meter of 12 minuten wandelen. Je bereikt de Nekkerhal met bus 530 en 681 (halte 'Mechelen Nekker'), met bus 1, 510, 511, 512, 520 en 532 (halte 'Weidestraat'), of met bus 560 en 561 (halte 'Mechelen Nekkerspoel')
reistijden van De Lijn

Met de fiets

gemakkelijk en gezond

Met de fiets

Voorbij station Mechelen fiets je veilig langs een breed fietspad op de N15. In 1-2-3 bereik je de Nekkerhal!
spring op je fiets

Met de wagen

vlot bereikbaar & geparkeerd (€10/wagen)

Met de wagen

Neem de afrit Mechelen-Zuid. Rijd rechtdoor op de rotonde naar de Brusselsesteenweg, richting Mechelen-Centrum. Via de Tangent rijd je ongeveer 4km rechtdoor. Ter hoogte van het Douaneplein sla je rechtsaf naar de N15. Rijd de Nekkerhal voorbij en sla erna meteen linksaf. Houd links aan voor de parking die plaats biedt aan 1.500 wagens. Op omliggende parkings is er plaats voor nog eens 750 wagens.
bekijk op de kaart

Catering

Verspreid over de hal vind je 3 cateringpunten met een gevarieerd aanbod aan warme & koude gerechten. 

TIP: Bestel je lunchvoucher reeds op voorhand tijdens je registratie zodat je op Sett niet meer hoeft af te rekenen. 

 

Smakelijk!

Veelgestelde vragen

Zit je na het lezen van deze pagina nog steeds met een vraag?

Registreren kan via de ticketpagina op deze website. Een ticket voor Sett Gent kost € 90 t.e.m 30 juni 2021, daarna € 99, en bevat ook 2 edities van Sett Connect.

Nee! Je kan ook registreren voor een gratis beursbezoek. Wil je echter de conferenties en workshops bijwonen, dan heb je een betalend ticket nodig.

Stuur een mailtje naar settgent@easyfairs.com met daarin je naam + de code die niet werkt, en ons ticketingteam zal je met veel plezier verder helpen!

Hoogstwaarschijnlijk hangt er een poster in de leraarskamer op je school, met daarop de code die jij kan gebruiken. Vind je geen poster of code? Neem dan contact op met settgent@easyfairs.com en wij helpen je graag verder!

Indien je al een betalend ticket had gekocht voor de editie van Sett die voorzien was op 3 & 4 maart 2021, verplaatst je ticket automatisch naar de editie op 23 & 24 februari 2022. 

Ja, Sett kan en mag doorgaan in lijn met de laatste beslissingen van de veiligheidsraad. Meer dan ooit is jouw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. We volgen de veiligheidsmaatregelen streng op en hanteren onder andere het Covid Safe Ticket en mondmaskerplicht. Je kan hier al onze maatregelen nalezen.

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!