Waar koop ik mijn ticket?
Hoe geraak ik op Sett?

We hebben alle praktische info op deze pagina gezet!

Tickets

Met een betalend ticket krijg je toegang tot Sett Gent op woensdag 1 of of donderdag 2 maart 2023. Tickets zijn nog niet te koop.

Prijzen Sett Gent 2022

Ticket Sett Gent op 23 & 24 februari 2022

Dagticket inclusief conferenties en workshops: € 90

Wanneer?

Sett Mechelen

Woensdag 28 en donderdag 29 februari 2024

8u30 – 17u

Waar?

Nekkerhal Mechelen
Plattebeekstraat 1
2800 Mechelen
Belgium

www.nekkerhalbrusselsnorth.com

Vlot naar Flanders Expo

Met het openbaar vervoer

Tram 1 rijdt momenteel niet, er is een vervangbus. Vanaf Gent Sint-Pieters tot en met 17/8/'23: buslijnen 76, 77, 78 en N76 en afstappen aan de (tijdelijke) bushalte Maria Middelares Maalte op de Kortrijksesteenweg.

Met het openbaar vervoer

Ook de buslijnen 76/77/78 brengen je binnen de kortste keren van en naar Flanders Expo.
Ga naar de site van De Lijn

Met de wagen

Flanders Expo is gelegen aan afrit 14 van de E40 Brussel – Oostende.

Met de wagen

Je kan je wagen veilig parkeren op Parking B & C op the Loop. Deze parkings worden uitgebaat door Stad Gent (dagtarief per wagen: € 12 op weekdagen, € 10 tijdens weekend of op feestdagen)
Ontdek Easy Wayfinding

Inschrijven per sessie

Voor de conferenties hoef je niet vooraf in te schrijven voor de sessie die je wil volgen. Met een betalend ticket kan je de dag zelf kiezen in welke conferenties je binnenwandelt.

Voor de workshops moet je wel vooraf inschrijven. Na de aankoop van je ticket, kan je direct inschrijven voor één of meerdere workshops.
Plaatsen zijn beperkt, en VOL = VOL.

Aanwezigheidsattest

Met de fiets

Flanders Expo beschikt over een fietsenstalling nabij hal 3. Je kan daar je fiets achterlaten.

Met de fiets

Via de Derbystraat en de Raymond La Rochelaan geraak je vlot aan Flanders Expo.
Stippel je fietsroute uit

Een week na Sett zal iedereen die een lezing of workshop volgde, een aanwezigheidsattest ontvangen.

Veelgestelde vragen

Zit je na het lezen van deze pagina nog steeds met een vraag?

Registreren kan via de ticketpagina op deze website. Een ticket voor Sett Gent kost € 90 t.e.m 30 juni 2021, daarna € 99, en bevat ook 2 edities van Sett Connect.

Nee! Je kan ook registreren voor een gratis beursbezoek. Wil je echter de conferenties en workshops bijwonen, dan heb je een betalend ticket nodig.

Stuur een mailtje naar settgent@easyfairs.com met daarin je naam + de code die niet werkt, en ons ticketingteam zal je met veel plezier verder helpen!

Hoogstwaarschijnlijk hangt er een poster in de leraarskamer op je school, met daarop de code die jij kan gebruiken. Vind je geen poster of code? Neem dan contact op met settgent@easyfairs.com en wij helpen je graag verder!

Indien je al een betalend ticket had gekocht voor de editie van Sett die voorzien was op 3 & 4 maart 2021, verplaatst je ticket automatisch naar de editie op 23 & 24 februari 2022. 

Ja, Sett kan en mag doorgaan in lijn met de laatste beslissingen van de veiligheidsraad. Meer dan ooit is jouw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. We volgen de veiligheidsmaatregelen streng op en hanteren onder andere het Covid Safe Ticket en mondmaskerplicht. Je kan hier al onze maatregelen nalezen.

Scroll naar top