26 & 27 februari 2025 : Nekkerhal Mechelen

Welkom bij Sett Connect!

Herbekijk de beste sprekers en blijf het hele jaar door op de hoogte van alles rond onderwijstransformatie en -technologie!

Het beste van Sett, gebundeld op één plaats

Met een uitgebreid netwerk van leraren, directeuren, beleidsmakers en experts biedt Sett elke editie opnieuw een platform voor continue professionele ontwikkeling en groei binnen het onderwijslandschap. Vele straffe namen nemen er telkens plaats op het podium om er lezingen te brengen over een breed scala aan onderwerpen gelinkt aan onderwijs, waaronder innovatieve lesmethoden, technologie-integratie, inclusief onderwijs en professionele groei. 

Via Sett Connect bieden we jou dé plek om als onderwijsprofessional kennis op te doen, het gehele jaar door! Neem plaats op de eerste rij van de lezingen van afgelopen edities en bekijk de opnames van enkele straffe namen zoals Tim Surma, Jan Royackers, Peter Van de Moortel en Wilfred Rubens. Of je nu op zoek bent naar praktische tips of pedagogische inzichten, deze webinars bieden waardevolle kennis en inspiratie! Veel kijkplezier! 

Scroll naar top

Vul uw gegevens in om gratis toegang te krijgen tot onze on-demand content

U krijgt het wachtwoord voor de on-demand pagina zodra u uw gegevens heeft bevestigd. We wensen je veel inspiratie toe bij het rondkijken op Sett Connect!

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave! 

Gebruik dit wachtwoord in het onderstaande veld om toegang te krijgen tot de inhoud

Wachtwoord: Settconnect_2022