28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Nomineer jouw collega’s voor de Sett Awards!

En bezorg hen een plek in de spotlights op Sett

! De winnaars zijn bekend !

STEM NU MEE
voor de Leraarskamer Award 2024
& de Edtech Publieksaward 2024  

Dat kan via de Facebookpagina van Sett Vlaanderen tem 26 februari 2024 om 12u00

& SLUIT AAN voor de awardceremonie
op woensdag 28 februari tijdens Sett Mechelen

Op elke school vind je hen terug: leraren, ICT-coördinatoren, directeurs,… die elke dag het beste van zichzelf geven om hun school nog beter te maken. Of ze nu lessen digitaliseren, administratieve rompslomp verminderen of klaslokalen transformeren, dag in dag uit geven ze al hun energie en enthousiasme om deze projecten uit te voeren. 

Hoog tijd dat deze innovatoren hun verdiende plaats in de spotlight krijgen, tijdens de Sett Awards! Nomineer jouw collega, school, favoriete EdTech… in één van de vijf categorieën en ontdek tijdens de awardceremonie op Sett wie naar huis gaat met een van onze felbegeerde Sett Awards!

 

Op elke school vind je hen terug: leraren, ICT-coördinatoren, directeurs,… die elke dag het beste van zichzelf geven om hun school nog beter te maken. Of ze nu lessen digitaliseren, administratieve rompslomp verminderen of klaslokalen transformeren, dag in dag uit geven ze al hun energie en enthousiasme om deze projecten uit te voeren. De voorbije maanden kon iedereen laten weten wie het absoluut verdient om in de bloemetjes gezet te worden in de verschillende categorieën. 

2024_02_28_Z7N7763.NEF

De zijn de terechte winnaars van de Sett Awards 2024: 

 • EdTech Award:Het was erg spannend op Facebook, waar de beste EdTech-oplossing door het grote onderwijspubliek werd verkozen. Deze winnaar van de Publieksprijs is dit jaar Smart Symbols: zij zetten hun volledige netwerk in om de overwinning binnen te halen en wonnen met 1040 likes!
  Ook de EdTech Jury Award 2024 gaat naar Smart Symbols. 
  Lees er hier alles over
 • Digitaal Leren Award: 

  Voor de Sett Digitaal Leren Award 2024 waren een paar heel sterke, aan elkaar gewaagde kandidaten in de running. Na lang en wijs beraad besloot de jury om de prijs toe te kennen aan Bart Van Bossuyt van Don Bosco College Zwijnaarde.

 • Transformatie Award:

  Basisschool GAAF! in Aalst is verdiende winnaar: zij zijn bezig aan een veranderingstraject met een hoge impact voor leerlingen, leraren en ouders. Het is een transformatie die ook inzet op de teamvaardigheden van de leraren, de schoolcultuur en versterkende schoolprocessen waardoor ze duurzamer en persoonsonafhankelijker zal zijn. 

 • Inspiratie Award:

  De Sett Inspiratie Award 2024 gaat naar Ilse Delo, Leerkracht beroepsgerichte vorming in opleidings vorm 2 – BUSO in Sint Janshof Mechelen!

 • Leraarskamer Award: 
  De voting op Facebook duidde een duidelijke winnaar aan: Vrije Basisschool De Kievit uit Hasselt. Ook door de jury werden zij als terechte winnaar erkend! 
PROFICIAT!

Zet jouw school stappen richting transformatie? Gaan jullie aan de slag met vernieuwende werkvormen, professioneel innoveren of het herdenken van de klassieke school- of lessenrooster?

Trek jij in jouw lessen volop de kaart van digitaal lesmateriaal?
Ben jij expert in het gebruik van digitale toepassingen in je lessen?

Ben jij een leraar die tijdens de lessen gebruik maakt van een superhandige EdTech toepassing? Heeft jouw bedrijf of start-up geweldige educatieve technologie?

Ben of ken jij de goeroe naar wie iedereen opkijkt als het gaat over technologie en/of transformatie op school? 

Hebben jullie een creatief idee om van de leraarskamer de tofste ruimte van de school te maken? Zijn jullie ontwerpideeën helemaal klaar voor de toekomst? 

Overtuig de jury dan aan de hand van een korte video!

Sett Leraarskamer Award winnaar 2023: Basisschool Pontstraat Sint-Jozefcollege Aalst

De Sett Leraarskamer Award wordt gewonnen door de school met het meest visionaire idee voor de leraarskamer van de toekomst, met aandacht voor samenwerking, overleg en innovatieve manieren om deze ruimte in te vullen. Vorig jaar wist de basisschool Pontstraat van het Sint-Jozefcollege uit Aalst die prijs in de wacht te slepen.

“Het aanpakken van onze 50 jaar oude leraarskamer was broodnodig, maar werd telkens opgeschoven omdat de eerste focus uiteraard ligt op het verbeteren van de faciliteiten voor onze leerlingen. De prijs van €3.000 die we van Sett ontvingen, heeft daar eindelijk verandering in gebracht en daar zijn we uiteraard zeer blij om!”

Daphne Collijs, directeur Basisschool Pontstraat Sint-Jozefcollege Aalst

Het afgelopen jaar bleef Sint-Jozef dan ook niet bij de pakken zitten. Er werd een werkgroep opgericht met leraren die inzichten samenbrachten over hoe de leraarskamer kon worden aangepakt. “Omdat je er zelf zo vaak zit, weet je wat de pijnpunten zijn en kan je kort op de bal spelen”, geeft Sarah De Smet aan, lid van de werkgroep. “Er was nood aan meer opslagruimte en zitplaats, aangezien ons team steeds groter werd. Daarnaast staat hier nu een televisie waarop makkelijk de dagelijkse aandachtspunten kunnen verschijnen en die we inzetten om online te overleggen met afwezige collega’s. Dat was cruciaal. Verder deelden we de ruimte op in verschillende eilanden, zodat er tegelijk overlegd, gegeten en gewerkt kan worden, zonder elkaar te storen. Met andere woorden: een moderne leraarskamer.”

“Een dikke merci aan onze leerlingen die de prijs mee hebben binnengehaald, aan alle leerkrachten die hebben meegeholpen en natuurlijk ook aan Sett”, sluit Daphne af.

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!