Nomineer jouw collega’s voor de Sett-awards!

En bezorg hen een plek in de spotlights op Sett

Op elke school vind je hen terug: leraren, ICT-coördinatoren, directeurs,… die elke dag het beste van zichzelf geven om hun school nog beter te maken. Of ze nu lessen digitaliseren, administratieve rompslomp verminderen of klaslokalen transformeren, dag in dag uit geven ze al hun energie en enthousiasme om deze projecten uit te voeren. 

Hoog tijd dat deze innovatoren hun verdiende plaats in de spotlight krijgen, tijdens de Sett-awards! Nomineer jouw collega, school, favoriete EdTech… in één van de vijf categorieën en ontdek tijdens de awardceremonie op Sett wie naar huis gaat met een van onze felbegeerde Sett-awards!

 

Zet jouw school stappen richting transformatie? Gaan jullie aan de slag met vernieuwende werkvormen, professioneel innoveren of het herdenken van de klassieke school- of lessenrooster?

Trek jij in jouw lessen volop de kaart van digitaal lesmateriaal?
Ben jij expert in het gebruik van digitale toepassingen in je lessen?

Ben jij een leraar die tijdens de lessen gebruik maakt van een superhandige EdTech toepassing? Heeft jouw bedrijf of start-up geweldige educatieve technologie?

Ben of ken jij de goeroe naar wie iedereen opkijkt als het gaat over technologie en/of transformatie op school? 

Hebben jullie een creatief idee om van de leraarskamer de tofste ruimte van de school te maken? Zijn jullie ontwerpideeën helemaal klaar voor de toekomst? 

Overtuig de jury dan aan de hand van een korte video!

Scroll naar top