woensdag 28 & donderdag 29 februari 2024
NIEUWE LOCATIE: Nekkerhal Mechelen

Sett, de beurs voor modern en innovatief leren

Een interactieve belevingsbeurs met meer dan 100 exposanten, lezingen en hands-on workshops, dat is Sett Vlaanderen.

Easy visit, safe visit

Jouw veiligheid, ons engagement

Sett kan en mag doorgaan in lijn met de laatste beslissingen van de veiligheidsraad. Meer dan ooit is jouw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. We volgen de veiligheidsmaatregelen streng op en hanteren onder andere het Covid Safe Ticket en mondmaskerplicht. Je kan hier al onze maatregelen nalezen.

In groep naar Sett Gent

Organiseer je pedagogische studiedag op Sett

Wij garanderen een programma met de meest inspirerende sprekers en workshops over onderwijsinspiratie, voor ieder wat wils dus!


Wij organiseren een vlotte start en een lunch voor jullie team, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van een dag vol onderwijsinspiratie en praktische tips.

 

Groepstickets (+5 personen) kunnen vandaag al worden aangekocht. Geniet nu nog van het voordelig Early Bird tarief (tot en met 23 december 2023).

0 +
Exposanten

de nieuwste onderwijstechnologieën, meteen toepasbaar op jouw school

0
Bezoekers

directeurs, leraars, ICT-coördinatoren, pedagogisch begeleiders, overheden,…

 

0 %
van de bezoekers

gaf aan op Sett alle relevante onderwerpen terug te vinden tijdens lezingen en op de beurs

Conferentieprogramma

Word een expert in modern en innovatief leren

Op Sett Gent ontdek je een conferentieprogramma van lezingen & workshops met de strafste keynotesprekers maar ook de beste praktijkvoorbeelden van directeurs, leraren en ICT-coördinatoren. 

Wilfred Rubens

Maak de juiste keuze!

Kiezen tussen Asynchroon Online Leren, Synchroon Online Leren en fysiek onderwijs

Robbe Wulgaert

AI in de klas

Van klassieke tot moderne talen

Sett gaat door in Flanders Expo - the safest place to meet!

Op dit moment lijkt het erop dat 3 & 4 maart 2021 ‘veilig’ is. Met aangescherpte hygiënemaatregelen en slimme aanpassingen voor het ‘nieuwe normaal’ gaat Sett Gent dus door. Uiteraard zijn ook wij daarbij wel afhankelijk van de richtlijnen vanwege de Nationale Veiligheidsraad i.v.m. de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, houden wij u daarvan op de hoogte.

Easy visit, safe visit
Previous
Next

Toekomstklassen

Neem een blik achter de schermen

Tijdens Sett Gent 2023 waren GO! De Springplank Brugge (kleuteronderwijs) en Sint-Lievenscollege Gent (secundair onderwijs) aanwezig met een live klas. Op die manier toonden zij hoe ze, elk op hun manier, technologie ten dienste stellen van hun pedagogisch project.

NIEUW! Sett Equipment

Ontdek het themaparcours rond innoverende leeromgevingen

Baan je weg langs het nieuwe themaparcours Sett Equipment en doe inspiratie op over vernieuwende school- en leeromgevingen en hoe deze optimaal in te richten.

Exposantenprogramma

Test vooral zélf alle nieuwigheden uit

Op Sett ligt de focus op zelf uittesten, en dat is dan ook wat de standhouders je laten doen. De nieuwste educatieve technologieën, hardware, software,… : hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw school, collega’s en leerlingen klaar te maken voor de toekomst!

Conferentieprogramma

Word een expert in modern en innovatief leren

Het conferentieprogramma op Sett presenteert de beste sprekers rond onderwijstransformatie en hoe technologie hierbij kan helpen. Naast grote keynotes die voor iedereen boeiend zijn, vind je ook specifieke sessies gericht op basis of secundair onderwijs. Dit zijn meestal directeurs en leraren die hun praktijkvoorbeelden komen toelichten op Sett. Inspiratie waarmee je de volgende dag al aan de slag kan!

Basisonderwijs

Benieuwd welke lezingen interessant zijn voor kleuter en lager onderwijs? 

Secundair onderwijs

Ontdek de beste lezingen voor iedereen in het secundair onderwijs!

Word exposant op de 4de editie van Sett in de Nekkerhal in Mechelen!

Wil je doeltreffend inspelen op de groeimarkt van het digitaal onderwijs? Heb jij technologieën die het onderwijs op weg kunnen zetten naar de toekomst? Zijn jouw vernieuwende lesmethodes echte game changers? Reserveer dan nu je stand op Sett Mechelen op 28 en 29 februari 2024, en krijg de kans om je producten voor te stellen aan meer dan 3.000 Vlaamse directeurs, ICT-coördinatoren, beleidsmedewerkers en leraren.

Ontmoet beslissingsnemers

Op Sett Gent 2023 waren er niet minder dan 910 ICT-coördinatoren en directeurs aanwezig.

Presenteer de nieuwste innovaties

De bezoekers op Sett houden er van zelf aan de slag te gaan met de nieuwste technologieën. De perfecte manier om te kijken of ze deze kunnen gebruiken op hun school

Breid je netwerk uit

Exposanten, onderwijskoepels en -netten, beslissingsnemers, leraren, ... ze zijn er allemaal op Sett! De ideale gelegenheid om je netwerk verder uit te breiden
client satisfaction
97%
Accepted Cases
92%
Success Rate
98%

Nee! Met een gratis ticket kan je namelijk ook binnen op de grote technologiebeurs! Wil je echter lezingen en/of workshops bijwonen, dan heb je een betalend ticket nodig.

Stuur een mailtje naar sett-gent@easyfairs.com met daarin je naam + de code die niet werkt, en ons ticketingteam zal je met veel plezier verder helpen!

Hoogstwaarschijnlijk hangt er een poster in de leraarskamer op je school, met daarop de code die jij kan gebruiken. Vind je geen poster of code? Neem dan contact op met sett-gent@easyfairs.com en wij helpen je graag verder!

Er zijn op Sett 2 cateringpunten waar je terecht kan voor een warme maaltijd of een overheerlijk broodje. Catering is niet inbegrepen in de ticketprijs tenzij anders vermeld!

De beurs gaat open om 8u30. Vanaf 9u30 beginnen de sessies. De laatste sessies eindigen om 16u15, en de beurs sluit om 17u.

Nee! Sett is toegankelijk voor iedereen met een hart voor onderwijstransformatie en/of -technologie! 

Registreren kan via de ticketpagina op deze website. Een ticket voor Sett Gent kost € 95.

Nee! Je kan ook registreren voor een gratis beursbezoek. Wil je echter de conferenties en workshops bijwonen, dan heb je een betalend ticket nodig.

Hoogstwaarschijnlijk hangt er een poster in de leraarskamer op je school, met daarop de code die jij kan gebruiken. Vind je geen poster of code? Neem dan contact op met settgent@easyfairs.com en wij helpen je graag verder!

Stuur een mailtje naar settgent@easyfairs.com met daarin je naam + de code die niet werkt, en ons ticketingteam zal je met veel plezier verder helpen!

Ticketvoorwaarden

Gezien de huidige situatie i.v.m. Covid-19, zijn er ook aangepaste ticketvoorwaarden van kracht. Indien Sett door overmacht niet kan doorgaan in oktober, heb je als tickethouder volgende mogelijkheden:

  1. Je houdt je ticket bij voor de editie van Sett in hetzelfde schooljaar. Je kan hiermee zelf naar Sett komen, of het ticket doorgeven aan een collega binnen je school (Gelieve wel vooraf de naamsverandering door te geven.)
  2. Je houdt je ticket bij voor de volgende editie, in het schooljaar 2021-2022. Je kan hiermee zelf naar Sett komen, of het ticket doorgeven aan een collega binnen je school. (Gelieve wel vooraf de naamsverandering door te geven.)
  1. Je kiest voor een terugbetaling van je ticket omdat je de volgende edities van Sett niet kan bijwonen.

Voor groepstickets gelden verder dezelfde voorwaarden als vorig jaar. Er kan tot 20% van het aantal tickets kosteloos geannuleerd worden, ten laatste 2 weken voor de beurs. Hierdoor heeft u de mogelijkheid uw tickets nu reeds aan te kopen aan vroegboektarief, zonder dat u al exact moet weten wie volgend schooljaar mee zal gaan naar Sett.

Verder zijn de algemene voorwaarden van Easyfairs Events steeds van toepassing. U vindt deze op deze pagina terug.

Partners

Logo EduNext op SETT
Scroll naar top