28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Blog: Hoe kan je leerlingen leren studeren met succes? (deel 2)
Expertisecentrum Onderwijs en Leren (ExCEL)

Blogberichten

Bezoek onze website en lees onze blogberichten over "Hoe kan je leerlingen leren studeren met succes?", "Wijze lessen met artificiële intelligentie", "De leraar als vakman" en veel meer!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

In deze blogreeks geven wij graag het woord aan leraren die op hun school aan de slag gaan met de inzichten en studeerstrategieën uit Wijze Lessen en Studeren met succes. In deel 1 vertelde leraar Christophe Keyenberg over hoe hij via een aantal leren leren sessies voor leerlingen, maar vooral ook vakgebonden (in zijn lessen, toegepast op de leerstof) inzet op leren leren. In deel 2 van deze reeks is leraar Kristof Nijs aan het woord. Samen met zijn collega’s van het Atheneum Martinus in Bilzen volgde hij enkele jaren geleden een professionaliseringstraject over effectieve leerstrategieën bij ons Expertisecentrum. Hij liet zich daardoor inspireren om in zijn lessen filosofie, gedrags- en cultuurwetenschappen in te zetten op leren leren.

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!