28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Onze ambassadeurs
Sidekick Sam Academy

Onze ambassadeurs

Birgit Van Mol en Brecht De Geyter zijn de trotse ambassadeurs van de Sidekick Sam Academy.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

‘Ik ben ervan overtuigd dat je als leerkracht écht het verschil maakt’, zegt Brecht. Een visie die helemaal matcht met de Sidekick Sam Academy, een online platform voor leerkrachten rond mentaal welzijn op school.

‘Geëngageerde leerkrachten die dicht bij hun leerlingen staan zijn goud waard’, zegt ambassadrice Birgit Van Mol. ‘Bij de Sidekick Sam Academy vinden we dat elke leerling zo’n Sidekick Sam verdient. Iemand met fijne voelsprieten, die er voor z’n leerlingen is als het even niet gaat. Iemand zoals Brecht, dus.’

Voor Valentijn trok ze met een bijzondere vraag naar het College Melle, waar Brecht lesgeeft: ‘Wil jij samen met mij ambassadeur van de Sidekick Sam Academy worden?’ Alweer klonk een welgemeende ‘ja’. ‘Het is een hele eer dat ik mee ambassadeur mag zijn van dit fantastische project’, zegt Brecht De Geyter. ‘Elke leerling verdient iemand die voor hem klaarstaat, dag in, dag uit. Een Sidekick Sam dus. Samen maken we onze jeugd veerkrachtiger dan ooit.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!