28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

ALTERNATE

ALTERNATE

Over ons

ALTERNATE is gekend als één van de grootste online leveranciers van computers, randapparatuur, computercomponenten en multimediaproducten in Europa. In de loop der jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid met nieuwe diensten en aanverwante producten zoals huishoudelektronica en gereedschap. Tegenwoordig worden vanuit logistieke centra in Duitsland, Nederland en België alle landen in Europa beleverd, zodat een totaaloplossing kan worden aangeboden aan zowel zakelijke als particuliere eindgebruikers. ALTERNATE is daarmee één van de meest succesvolle e-commerce ondernemingen in haar branche.

Nieuws

Vacatures

Technisch Adviseur

Blaas jij je tech-vrienden dagelijks omver met sprankelende IT-funfacts? Dan zijn wij op zoek naar jou! ALTERNATE is op zoek naar een nieuwe collega met doorgedreven kennis van computer hardware en met sterke communicatieve vaardigheden voor onze zakelijke tak. Als Technisch Adviseur ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van technisch advies aan onze zakelijke klanten. Je werkt met een breed scala aan producten om klanten te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen voor hun behoeften. Deze functie wordt uitgeoefend vanop ons hoofdkantoor in Aartselaar met mogelijkheid tot 1 dag thuiswerk

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!