28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

A’muze FUN

A’muze FUN

Over ons

A’muze Fun speeltuigen geven creativiteit , kleur en samenspel op je speelruimtes. A’muze Fun speeltuigen verminderen het pestgedrag, je leerlingen spelen, maken vriendjes, amuseren zich! Kortom er is geen tijd voor negatief gedrag.
De kleuren zijn vrolijk en geven een positieve uitstraling op je speelplaats. De A’muze Fun speeltuigen zijn aantrekkelijk qua design en verplaatsbaar, regen, sneeuw of zon, je kan altijd met de A’muze Fun speeltuigen spelen! Een valdempende ondergrond is niet nodig.
De A’muze Fun speeltuigen zijn ook leerrijk, waar kan je beter vormen of kleuren leren dan op de speelplaats? Een buitenklas is zo geïnstalleerd met enkele tribunes. Een rustig hoekje nodig? De Nido nodigt uit om te chillen.

Wat de directies en leerkrachten zeggen: “Degelijk materiaal dat jaren speelplezier geeft, elke dag opnieuw!” “A’muze Fun speeltuigen worden elke dag gebruikt op onze speelplaats door klein en groot!”

Neem een kijkje op onze website of vraag even bij collega’s na wat zij van A’muze FUN speeltoestellen vinden.

Hulp & advies nodig? Wij komen graag bij je langs! info@amuzefun.be

Belgisch design & productie.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!