28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Art de Co
Art de Co

Art de Co

Over ons

Art de Co / KaganBelgium staat voor training en groei in onderwijs, van het kleuter- tot secundair onderwijs.
Kom op onze stand bij SETT op woensdag 28 en donderdag 29 februari om jouw blik te verruimen, te verdiepen, te delen en vooral om samen te groeien en bruggen te bouwen.

Ontdek onze wereld van coöperatief leren, coachen in het onderwijs en trajectbegeleiding. Dé kracht van samenwerking in het onderwijs.

Art de Co / KaganBelgium brengt intrigerende workshops en praktische, hands-on sessies die je helpen bij het creëren van een stimulerende leeromgeving.

Voor onze cursussen coöperatief leren, hebben wij als enig bedrijf in België een franchise bij de bron… Dr Spencer Kagan! Dé grondlegger van het coöperatief leren met de 7 sleutels en GIPS principes.
Bij deze cursussen leer je hoe je coöperatieve leerstrategieën kunt integreren in elk klaslokaal, waardoor de betrokkenheid en samenwerking van leerlingen / studenten worden versterkt.

Bij Art de Co / KaganBelgium bundelen we onze passie, missie en know-how om de academische prestaties en tegelijk de betrokkenheid en het welzijn van leerlingen/ studenten te verhogen.
Maak op onze stand te SETT verbinding met gelijkgestemde professionals, wissel ideeën uit en leg waardevolle contacten in ons bruisende netwerk.
Ontmoet enkele van onze inspirerende trainers en experts in het vakgebied, die jou zullen enthousiasmeren en uitdagen om nieuwe of verdiepende wegen in te slaan.
Samen bouwen we bruggen voor training en groei in het onderwijs!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!