28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Connectief

Connectief

Over ons

Connectief ontwikkelt een aanbod van diensten, materiële, digitale en andere ondersteuningsvormen voor leerkrachten van verschillende studierichtingen zoals commerciële organisatie, bedrijfsorganisatie, internationale Handel en Logistiek, onthaal, sales en Organisatie maar ook voertuig- en autotechniek en vele anderen. Met ons aanbod van Europese projecten en ondersteuning van schoolinitiatieven in dit kader richten we ons ook op schooldirecties, TAC’ en taalleerkrachten die internationalisering als troef voor hun school willen inzetten.
Connectief is thuisbasis voor verschillende onderwijsactiviteiten die gericht zijn op de ondersteuning van scholen en leerkrachten in Vlaanderen, België en zelfs Europa. De Vlaamse onderwijsnetten, VDAB en Syntrum geven richting aan onze activiteiten die we kunnen realiseren met de steun van de Vlaamse overheid (departement onderwijs en EPOS), VDAB en heel wat andere stakeholders.

Op SETT 2022 worden 2 specifieke acties in de picture geplaatst.
COFEP richt zich op zowel secundaire scholen en volwassenenonderwijs als hogescholen en universiteiten. Het biedt een internationaal netwerk van meer dan 7000 virtuele bedrijven die handel drijven met elkaar. Een ideale opportuniteit om door 21ste eeuwse vaardigheden in de strijd te gooien bedrijfsprocessen en bijhorende software te leren kennen en gebruiken. Een volledig aanbod aan opleidingsmateriaal bestaande uit een wereldwijd netwerk, softwarepakketten, TTT, handleidingen en coaching zijn voor deelnemende scholen ter beschikking.
ErasDu ondersteunt scholen en opleidingscentra in technisch en beroepsonderwijs bij internationaliseringsactiviteiten. Via het project worden o.a. mobiliteiten voor leerlingen en/of leerkrachten voor verschillende scholen georganiseerd. De deelnemers ontvangen via het project beurzen vanuit Erasmus+. We kunnen ook bij de ontwikkeling van KA2 samenwerkingsprojecten ondersteunen.
Diagnose Car is sinds 13 jaar partner van de Vlaamse autotechnische scholen en brengt met de steun van invoerders en concessies recente voertuigen en materialen, innovatieve technieken en kennis bij de leerkrachten. Daarnaast pioniert Diagnose Car in Augmented reality in autotechnische lessituaties.
Deze activiteit wordt in 2023 niet op de SETT beurs gepromoot maar je kan met vragen hierover natuurlijk bij ons terecht.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!