28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

CREATIVE Associates
CREATIVE Associates

CREATIVE Associates

Over ons

Leerlingen access controle en opvolging afwezigheden. Geautomatiseerde leerlingen Flex-Time registratie.

CREATIVE Associates ontwikkeld industriële meet en controle oplossingen gebaseerd op IoT technologie.

Op vraag van het Technisch Atheneum van Keerbergen (Go! school type) hebben wij, gebruik makend van onze technologie, de volgende oplossingen uitgewerkt:

1) Toeganskontrole leerlingen aan schoolpoort via een badge systeem. Deze data wordt naderhand gebruikt voor de opvolging van afwezigheden. Er is een integratie met Informat voorzien. Impact: Tijdsbesteding secretariaat voor opvolging aanwezigheden drastisch verminderd.

2) Registratiesysteem van de Flex-Time gespendeerd door leerlingen aan specifieke vakken gerelateerd aan hun klasgroep. Via een badge systeem en selectie op schermpje kan de leerling de tijd starten en stoppen voor een vak. Impact: Leraren kunnen op wekelijkse basis de Flex-Time tijdsbesteding en evolutie van hun leerlingen opvolgen op een geautomatiseerde wijze.

Buiten deze twee oplossingen bieden wij mogelijkheden aan om leerlingen toegang te verlenen tot machienes via een badge systeem.

Ook bemeten wij de omgeving in de school zoals stof, temperatuur, CO2, luchtkwaliteit, vochtigheid etc… en kan deze data dienen voor analyze of het aansturen van bijvoorbeeld ventilatie.

De communicatie kan verlopen via verschillende kanalen zoals WiFi, Ethernet, GSM, NB-IoT, Modbus RS485 of onze private LoRa.

Alle hardware, microcode en cloud gebaseerde applicatie/database softwares zijn ontwikkeld in onze labs.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!