28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

De Koptelefoon

De Koptelefoon

Over ons

De Koptelefoon is dé specialist als het gaat om diverse soorten en merken hoofdtelefoons, geluidsafschermers, oorkappen, herriefoons en gehoorbeschermers. Wij bieden een ruim assortiment aan koptelefoons die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Van diverse modellen hebben wij de pasvorm zodanig geproduceerd dat ze perfect passen op hoofden van kleinere kinderen.

Wist u dat al meer dan 8500 scholen in Nederland en België hebben gekozen voor De Koptelefoon als hun vaste leverancier van koptelefoons? In samenspraak met deze scholen hebben wij onze producten samengesteld naar de eisen bij gebruik door kinderen in de schoolklas. Wij produceren ons eigen DKT Eduline merk zelf in onze eigen fabrieken waarbij we alleen rekening houden met uw wensen en eisen. Dit is een andere benadering dan die van andere aanbieders die in China een standaard product inkopen en vervolgens zeggen dat deze geschikt zijn voor onderwijs.

Bij De Koptelefoon bestelt u op vertrouwde wijze hoge kwaliteit producten met de LAAGSTE PRIJS GARANTIE. U kunt bij ons al bestellen vanaf 1 exemplaar en wij hebben geen minimale bestelhoeveelheden. Indien mogelijk bieden wij staffelkortingen aan die direct bij uw bestelling worden doorberekend. Bij orders vanaf €200,00 berekenen wij geen verzendkosten. Bovendien bieden wij een snelle levering en zijn de verkoopprijzen inclusief btw, want da’s duidelijk.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste modellen? Bel dan gerust naar 020 820 4 820 vanuit Nederland of ++31 20 820 4 820 vanuit België. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!