28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

De Meeuw
De Meeuw

De Meeuw

Over ons

Stand 1138.
Hoe vertaalt u uw onderwijsvisie naar een duurzame infrastructuur?
Doordat de wereld hierbuiten steeds sneller en onvoorspelbaar verandert, volgen de uitdagingen waarmee het onderwijs te kampen heeft elkaar in een hoog tempo op. Hierbij denken we aan strengere wet- en regelgevingen, hogere kwaliteitseisen zoals ventilatie en akoestiek als voorbeeld, het wisselend aantal leerlingen, optimalisering van de inrichting.
De Meeuw volgt al deze ontwikkelingen op de voet. We denken mee met uw onderwijsvraagstuk en bieden hoogwaardige, flexibele en passende schoolgebouwen of klaslokalen aan.
Innovatie en duurzaamheid zijn voor ons geen buzz-woorden, maar dagdagelijkse realiteit.
We realiseren duurzaam modulair onderwijs’ flexgoed’, aangepast aan uw eisen en budget en met de nodige snelheid opgeleverd. Tijdelijke en permanente klaslokalen en schoolgebouwen die meegroeien of inkrimpen en herinzetbaar zijn in functie van toekomstige veranderingen. Flexibele leeromgevingen waarin studenten zich prettig voelen en maximaal presteren. Veilige leeromgevingen die niet alleen moeiteloos meegroeien met leerlingaantallen, maar ook met de laatste onderwijstechnieken en methodieken. Zónder belemmerende compromissen die de ontwikkeling van leerlingen mogelijk in de weg staan.
Naast een schoolgebouw voorzien wij u ook snel in hoog kwalitatieve studentenhuisvesting in de nabijheid van universiteiten. Weldoordachte concepten vormen de basis van deze gebouwen.
www.demeeuw.be

Nieuws

LAB-Gedreven Onderwijs

LAB-Gedreven Onderwijs

De Meeuw denkt mee na over hoe u uw onderwijsvisie kan vertalen naar een innovatief schoolgebouw. Daarnaast maakt de hoge snelheid, gefaseerde projectaanpak en hoge kwaliteitsstandaard dat ik tevreden ben over De Meeuw, aldus Kristien Bruggeman (Directie)

Read more »
FLEXIBEL EN CIRCULAIR IN MODULAIRE HUISVESTING

FLEXIBEL EN CIRCULAIR IN MODULAIRE HUISVESTING

Circulair bouwen is voor DEMEEUW geen manier, maar een visie. Een visie waarin leegstand niet meer voorkomt en je altijd een gebouw kunt aanpassen en herinzetten waar nodig. Daarin zijn we toonaangevend, efficiënt en bewezen. Ongekende mogelijkheden!

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!