28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Edu-Tech

Edu-Tech

Over ons

Welkom bij EDU-Tech, uw toegewijde onderwijspartner sinds januari 2013, opgericht door de ondernemende leerkracht en IT beheerder Kurt Roosbeek. Gedreven door een passie voor het onderwijs en een sterke behoefte aan IT-integratie en cloudbeheer, zetten we ons in om scholen te ondersteunen en te begeleiden.

Bij EDU-Tech gaat het niet alleen om technologie, maar ook om mensen. Onze getalenteerde zaakvoerder, Casper Naudts, voegde zich in 2016 bij ons team en bracht zijn uitgebreide kennis en expertise mee. Met zijn inzicht integreerde hij moeiteloos cloud-toepassingen met moderne netwerkhardware, waardoor uw school klaar is voor de toekomst. Iedereen in steeds onder de indruk van zijn “gewoon zo” oplossingen en snelle interventies.

Sinds 2020 zijn ook Seppe Dekeyser en Jochem de Jaeghere bij ons team aangesloten waardoor we ook twee programmeurs met kennis en expertise aan boord hebben. Hun energie drijft ons om ook zelf platformen en oplossingen te ontwikkelen voor scholen wanneer er geen alternatief op de markt bestaat dat kwalitatief goed werkt.

Na jaren als student in het team gezeten te hebben en nadien ervaring te hebben opgebouwd in de IT sector is Kwinten Delrue in 2023 opnieuw bij ons aangesloten om klanten verder te ondersteunen en oplossingen te bieden binnen de Microsoft Azure omgeving.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!