28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

EducatiefDuurzaamheidsCentrum

EducatiefDuurzaamheidsCentrum

Over ons

Bij EDC (EducatiefDuurzaamheidsCentrum) in Houthalen-Helchteren kan iedereen terecht voor verschillende educatieve workshops rond duurzaamheid in onze samenleving. Zo vind je in ons aanbod workshops over (groene) energie, klimaat, water, circulaire economie en meer!

Zowel basisscholen, secundaire scholen, socio-culturele organisaties en familiegroepen komen bij regelmaat bij ons op bezoek in Houthalen. Deelnemers leren tijdens onze educatieve workshops welke rol duurzaamheid speelt in het dagelijkse leven en waarom dit een belangrijke rol speelt in onze toekomst.

Ben jij (of ken jij) iemand die interesse heeft in ons aanbod? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.educatiefduurzaamheidscentrum.be en misschien zien we jou binnenkort nog eens terug!

Nieuws

Vacatures

Begeleider duurzaamheidsbeleving

Onze collega’s hebben een hart van goud, daar zijn we absoluut van overtuigd. Daarnaast hebben ze ook een groen hart, een hart dat klopt om de toekomst duurzamer en ecologischer te maken.

In de werking van CleanTechPunt heb jij als collega of ambassadeur/begeleider een belangrijke rol.

Ben jij die enthousiaste persoon die graag out of the box denkt? Kom dan onze groep vergezellen en laat je kwaliteiten bloeien in nieuwe uitdagingen.

Want jij maakt het verschil!

Taakomschrijving
Als vrijwilliger bij CleanTechPunt neem je actief de leiding tijdens het begeleiden van activiteiten die jou aanstaan.

Je durft jong en oud aan te spreken en warm te maken voor ons duurzaam aanbod.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!