28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Exact Software Belgium B.V.

Exact Belgium II B.V.

Over ons

Over ons – Exact | De arbeidsmarkt verandert snel. Robuuste bedrijfsprocessen en een sterke boekhouding zijn essentieel om succesvol te blijven ondernemen. Daarom is het belangrijk om je studenten alle kneepjes van het vak te leren als het gaat om het runnen van een bedrijf: van boekhouden, projecten en orders beheren tot offertes berekenen. Volg gemakkelijk de vooruitgang en test in een handomdraai de opgedane kennis tijdens de lessen. Bereid je voor met de beste online bedrijfssoftware – voor ondernemers en accountants.

Nieuws

Vacatures

Inside Sales Professional België

De drive van ons team young professionals werkt aanstekelijk en waar onze targets worden gehaald, wordt dit samen uitgebreid gevierd! Samen met het team informeer je ‘smoking hot leads’ over de mogelijkheden van Exact Online. Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. En waar je carrière eindigt? Dat heb je zelf in de hand. De doorgroeimogelijkheden zijn ongekend. 2.050 ondernemende collega’s gingen je al voor. Doe je mee?

Dit = de baan die jij ambieert

Exact Online focust zich op de optimalisering van bedrijfsprocessen. We adviseren nieuwe en bestaande klanten per telefoon en via online demo’s over de toegevoegde waarde van ons product.

En dat is nog niet alles. Op jou kunnen we bouwen zodra je als Inside Sales:

Zoveel mogelijk leads weet te closen en hiermee je persoonlijke en de team targets te halen.
Mee kan denken met een klant of prospect om ze van goed advies te voorzien.
Een goede dosis droge humor en zelfspot hebt.

View Jobs Ads »

Account Manager New Business

Met onze (Accountancy) sales organisatie zijn we best in class en streven we met een ambitieus team van sales toppers iedere dag naar beter. Met het uitgebreide productportfolio bieden we een one-stop-shop voor accountants, waardoor we een winnende formule hebben. Ben jij dé enthousiaste gesprekspartner die zelfstandig prospects weet om te zetten en deze omzet naar een langdurige relatie? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Accountmanager New Business!

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!