28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Expertisecentrum Onderwijs en Leren (ExCEL)

Expertisecentrum Onderwijs en Leren (ExCEL)

Over ons

Met het Expertisecentrum Onderwijs en Leren, vroeger ExCEL (ExpertiseCentrum voor Effectief Leren), willen we ons inzetten voor excellent, evidence-informed onderwijs door de professionaliteit van de leraar te versterken.

We doen zelf onderzoek, volgen wereldwijd uitgevoerd onderzoek of repliceren het. We vertalen vervolgens de onderzoeksresultaten op een laagdrempelige manier naar de praktijk, op maat van leraren en schoolleiders. Dit doen we via onze publicaties en door ons met een groot aanbod van vormingen in te zetten voor de professionalisering van leraren.

Nieuws

Open lezingen: webinars

Open lezingen: webinars

Op woensdagmiddag bieden wij doorheen het schooljaar webinars aan over verschillende thema’s en voor verschillende doelgroepen. Inschrijven kan steeds per open lezing, maar u kan ook een individueel abonnement aangaan voor het hele jaar.

Read more »
Blog: Hoe kan je leerlingen leren studeren met succes? (deel 2)

Blogberichten

Bezoek onze website en lees onze blogberichten over “Hoe kan je leerlingen leren studeren met succes?”, “Wijze lessen met artificiële intelligentie”, “De leraar als vakman” en veel meer!

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!