28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Fablab Factory

Fablab Factory

Over ons

Wij brengen de maakbeweging naar jouw school!
Het STEAMlab is een all-in pakket om aan de slag te gaan met Wetenschap, Technologie, Engineering, Kunst en Wiskunde van kleuterschool tot hoger onderwijs!

Het pakket bestaat uit de benodigde hardware, de bijbehorende software en het LearnMakeShare-platform, een digitale leeromgeving aangepast aan de meest recente onderwijsontwikkelingen. In deze leeromgeving vind je volwaardige projecten rond verschillende onderwijsthema’s uit het kleuter-, lager en voortgezet onderwijs.

Wij hebben ook pakketten voor bibliotheken: Met FabLib – een afkorting van fabrication library – willen we deze drempel verlagen door geschikte apparaten te selecteren, relevante informatie te delen in praktische trainingen, stapsgewijze makeractiviteiten te bieden en onderhoud en ondersteuning aan te bieden. Dit alles gaat gepaard met ons online leerplatform, LearnMakeShare.

Nieuws

Try out our MakerStudio

MakerStudio

Bezoek onze stand en ontdek de mogelijkheden van MakerStudio voor design en fabricatie met lasersnijders; vinylsnijders en borduurmachines

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!