28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Fyxxilab (eduCentrum Vzw)

Fyxxilab (eduCentrum Vzw)

Over ons

Het Fyxxilab van eduCentrum vzw startte vijf jaar geleden als eerste educatieve makerspace in Vlaanderen en is dé plek waar leerlingen, kinderen, jongeren en volwassenen creatief, innovatief, mediawijs, ondernemend en onderzoekend aan de slag gaan in het thema STE(A)M. Onze labwerking laat iedereen van 5 tot 99 jaar toe te experimenteren met al onze tools, zowel in het lab als op locatie doorheen Vlaanderen.
We leggen een dubbele focus: enderzijds op ‘computationeel denken’, het beter begrijpen van onze digitale wereld door te programmeren met allerlei innovatieve ICTtools (robotica, tablets, arduino, …), anderzijds stimuleren we co-creatie, sociale innovatie en ondernemerschap door programmeren te koppelen met maaktools (3Dprinters, CNC-freesmachines, lasersnijders, …).

Nieuws

Vacatures

coach met kennis ICT

Als coach van do.IT.school werk je het inhoudelijke luik uit samen met je collega’s. Je bedenkt welke workshops je op welke manier in een school gaat brengen. Je werkt de workshops uit, leidt de coaches van onze projectpartner op en je trekt samen met de andere coaches naar scholen om de workshops te begeleiden. Je gaat actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Je gaat op zoek naar reeds bestaande goede lespakketten die je kan aanraden aan de verschillende scholen. Je onderhoudt samen met de projectmanager de contacten met de ICT-coördinatoren, projectpartners en experten.

View Jobs Ads »

projectcoördinator en coach met kennis van ICT op school

Als projectmanager van do.IT.school waak je over de planning en je houdt de administratie nauwgezet bij.
Je communiceert met de verschillende scholen en partners en stelt een projectplan op samen met je collega’s.
Je onderhoudt doorheen de uitrolfase de contacten met de ICT-coördinatoren en vertaalt hun wensen in de juiste opleidingen. Je voorziet je collega coaches van de nodige informatie en comminuceert duidelijk over de verwachtingen.
Je onderhoudt de contacten met de verschillende projectpartners, externe experten, de stuurgroep en VLAIO samen met je team.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!