28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Greenpower Benelux vzw
Greenpower Benelux vzw

Greenpower Benelux vzw

Over ons

Enthousiasmeren door een elektrische eenpersoonswagen te bouwen en racen: dat is de unieke uitdaging waarmee Greenpower Benelux jonge mensen inspireert om hun potentieel te ontdekken en enthousiast te worden over wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM).

Greenpower Benelux maakt deel uit van de internationale organisatie Greenpower Education Trust. Die heeft als doel om leerlingen kennis te laten maken met STEM beroepen, op een recreatieve maar realistische manier.

Wij ondersteunen leerkrachten met een project dat aansluit op het leerplan. Plus – en nu wordt het leuk: we bieden een veilige omgeving om aan wedstrijden deel te nemen met zelfontworpen en zelfgebouwde auto’s.

Daarnaast geeft Greenpower STEM-gerelateerde bedrijven en merken zichtbaarheid in het project. Op die manier brengen we toekomstige werkgevers en jonge talenten in een vroeg stadium met elkaar in contact, in een inspirerende en omkaderde omgeving.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!