28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

I Care Education
I Care Education

I Care Education

Over ons

Opleidingscentrum voor (onderwijs) professionals. We streven ernaar om impact te hebben op (onderwijs) professionals en daardoor ook op kinderen en jongeren. Onze missie reikt verder dan louter onderwijs. We streven naar het ontsluiten van het potentieel in elk kind door de focus te leggen op inclusiviteit en begrip voor de diverse behoeften van de kinderen en jongeren van nu. We bouwen samen aan een toekomst waarin elk kind zich gehoord, gezien en ondersteund voelt. Met opleidingen in onder meer autisme, faalangst, hoogbegaafdheid enz. rusten we (onderwijs) professionals uit met de tools om een positieve verandering te bewerkstelligen in de levens van de kinderen en de jongeren die zij begeleiden.

Ontdek op deze beurs de unieke benadering van I Care Education, waar we je uitnodigen voor een boeiende reis door het virtuele land Succesia. We gaan verder dan traditioneel leren en bieden een diepgaande ervaring gericht op praktische toepassingen binnen het onderwijsveld of jouw klas.

We staan naast je om de complexe uitdagingen waarmee de kinderen en jongeren van nu geconfronteerd worden beter te begrijpen en aan te pakken. De doelgerichte aanpak stelt jou in staat om je pedagogische toolbox te verrijken met praktische strategieën en inzichten die direct toepasbaar zijn in de klas.

Ons motto is dan ook: “You have to know a child’s heart before you grow their mind.”

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!