28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Jabbla

Jabbla

Over ons

Jabbla ontwikkelt SprintPlus, een handig voorleesprogramma dat je helpt met lezen en schrijven. Laat tekst voorlezen, hoor wat je schrijft en maak gebruik van extra hulpmiddelen zoals de beeldwoordenboek, homofonenhulp, fonetisch lezen, markeerstiften,… Daarnaast beschikt SprintPlus over de Skippy woordvoorspeller. Wanneer je teksten schrijft, houdt de woordvoorspeller rekening met woorden in een logische volgorde. In de tweede kolom stelt Skippy woorden voor waarbij rekening gehouden wordt met (dyslectische) spellingsfouten en typo’s. SprintPlus bestaat zowel als installatie versie en als webapp. Hierdoor kan je SprintPlus op alle toestellen gebruiken.

Daarnaast ontwikkelt Jabbla ook de communicatie software Mind Express. Persoonlijke ontwikkeling en communicatie zijn onlosmakelijk met mekaar verbonden. Mind Express kan ingezet worden als therapeutisch en educatief hulpmiddel. Het programma biedt een divers aanbod van spelletjes en oefeningen om basisvaardigheden aan te leren. Leer kleuren en vormen herkennen of oefen je brein met geheugentrainers. Je vindt er ook taal-, reken-, lees-, en schrijfoefeningen en kan er verhaaltjes ontdekken. Bovendien kan je met behulp van uitgebreide woordenschatten, zoals SCORE, taalontwikkeling stimuleren en oefenen. Er zijn ook gratis communicatiekaarten die verschillende leesmethodes ondersteunen zoals aap-zee-koe, Loes en maan-roos-vis.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!