28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

KdG Hogeschool

Karel de Grote Hogeschool

Over ons

Karel de Grote Hogeschool is met 12.000 studenten verspreid over zeven campussen de grootste hogeschool in Antwerpen. We bieden professionele bacheloropleidingen, graduaatsopleidingen, een academische masteropleiding en vormingen aan in zes studiegebieden: gezondheidszorg, handelswetenschappen en bedrijfskunde, wetenschappen en technologie, onderwijs, beeldende kunst (Sint Lucas Antwerpen) en sociaal-agogisch werk.

KdG staat voor toponderwijs maar ook voor toponderzoek. Een topcombinatie dus. We doen aan kwaliteitsvol praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek als motor voor een duurzame samenleving. We zoeken samen met werkveld- en kennispartners oplossingen voor praktijkuitdagingen van nu en in de toekomst. Onze innovatieve praktijkgerichte kennis, inzichten en effectieve oplossingen stimuleren het werkveld, onze medewerkers en onze studenten om een betere versie van zichzelf te worden. Zo hebben we met ons onderzoek een positieve impact op de samenleving én op ons onderwijs.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!