26 & 27 februari 2025 : Nekkerhal Mechelen

Over ons

Nodig een expert uit bij jou in de klas! De enthousiaste lesgevers van Get-a-Teacher zijn gebeten door het onderwijs én hun job bij de bank. Ze zijn dan ook dé geknipte personen om op jouw school het verhaal vanuit de praktijk te vertellen. Hun interactieve lessen vertrekken vanuit de leefwereld van de jongeren. Op die manier geven ze inzicht in de financiële wereld, zodat ze kritischer en bewuster leren omgaan met geld, waardoor ze de juiste financiële beslissingen kunnen nemen.
Bij KBC hechten we veel belang aan financiële educatie. Daarom is dit voor ons geen commercieel project, maar wel een investering in de toekomst en een bijdrage aan de samenleving. De lessen zijn gratis en vrijblijvend voor alle scholen, ook voor wie geen KBC klant is. De lespakketten van Get-a-Teacher worden jaarlijks afgestemd op de onderwijsdoelen. Vorig schooljaar gaven we meer dan 1.100 lessen en bereikten daarmee meer dan 18.000 jongeren.
Komt er in 2024 ook in jouw school een van onze lesgevers langs?

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!