28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Mad Science België

Mad Science België

Over ons

Wij inspireren kinderen van 5 tot en met 12 jaar met uitdagende en educatieve wetenschap en techniek. Spectaculaire demonstraties worden afgewisseld met leuke proefjes en experimenten die kinderen zelf uitvoeren. Kinderen krijgen op deze manier een positieve kijk op wetenschap & techniek, en beseffen beter hoe het de wereld om hen heen beïnvloedt. Tussen de activiteiten door krijgen de kinderen duidelijke instructies, uitleg en informatie over het behandelde thema. Onze activiteiten liggen dicht bij de belevingswereld van de kinderen, zijn zeer educatief en stimuleren een onderzoekende leerhouding. Door talloze experimenten, activiteiten en demonstraties leren wij de kinderen principes en methoden waar ze later op terug kunnen vallen. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn immers belangrijke vaardigheden, voor nu en later. Kom en ontdek de wondere wereld van wetenschap en techniek bij Mad Science.

Nieuws

Vacatures

Instructeur / Gekke professor

Was je maar eerder professor geworden!
Bij de leukste baan van België heb je geen specifieke opleiding nodig, wij leren je alles wat je moet weten. Je uren zijn flexibel en je mag zelfs met vuur spelen. Door de fijne werksfeer kun je jezelf ontplooien als leerkracht en gekke professor.

Werk je graag met kinderen en wil je bijdragen aan hun ontwikkeling? Dit is je kans!

Wat ga je doen?
Jij staat straks voor een dolenthousiaste en verwonderde groep kinderen. Of dat nu een techniekles is, een zomerkamp, kinderfeest, show of evenement. Al onze programma’s bruisen van de energie en zitten boordevol proefjes en doe-activiteiten voor kinderen. Raketten lanceren, model bruggen bouwen, chemische reacties veroorzaken en nog veel meer!

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!