28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Marsival Duboccage BV

Marsival Duboccage BV

Over ons

Over Marsival:

Totaalleverancier voor onderwijs, kinderopvang en zorg.

Groeien doe je niet alleen. We geloven in samenwerken en het delen van onze passie. Met behulp van onze materialen helpen we kinderen al meer dan 70 jaar groeien op het gebied van onderwijs en welzijn.

De Heutink Groep:

Marsival is sinds 2014 een trots onderdeel van de Heutink Groep; een internationaal gevestigde organisatie. Op deze manier brengt Marsival het beste uit twee werelden samen: de kracht van de samenwerking in een internationale organisatie in combinatie met het optimaal optimaliseren en adviseren van de lokale klant.

Onze missie:

Marsival wil iedereen die te maken heeft met kinderopvang, basisonderwijs, zorg en welzijn en ontwikkeling van kinderen adviseren, informeren en inspireren. Hiermee wil Marsival helpen het beste uit ieder kind te halen op het gebied van educatie en ontwikkeling.

Onze merken:

Marsival draagt diverse merken, zoals Educo, Jegro, Nienhuis Montessori, Kids-F, Klassehout, Techni Meubel en het Heutink huismerk. Allemaal innovatieve producten voor leren, spelen, organiseren en inrichten.

Marsival & Maatschappelijk ondernemen:

We zijn ons zeer bewust van onze maatschappelijke functie. We leveren en produceren materialen die voor kinderen veilig en verantwoord zijn en met het oog op de toekomst gebruikt moeten kunnen worden. Marsival ondersteunt diverse maatschappelijke projecten vanuit de Heutink Foundation.

Marsival & Duurzaamheid:

Om onze kinderen in de toekomst een mooie en groene wereld te kunnen bieden, maken we bewust duurzame keuzes in onze productselectie. Zo kiezen we bijvoorbeeld voor producten met FSC-hout. Het FSC keurmerk garandeert het gebruik van duurzaam hout en levert een bijdrage aan een gezonde leefomgeving voor mens en milieu.

Inrichting en Interieurontwerp:

Een inrichting als verlengstuk van de onderwijsvisie die bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. We doen er alles aan om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Dat doen we met interieurontwerpen die gestoeld zijn op de visie van onze klanten in de kinderopvang en het onderwijs. Maar dat doen we ook door een compleet assortiment aan te bieden, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. En daar staan we helemaal achter, getuige onze zekerheden waar je altijd op kunt rekenen:

1. Inrichting vanuit visie

Jullie visie omvat de manier waarop jullie organisatie naar de wereld kijkt en hoe jullie invulling geven aan de ontwikkeling van kinderen om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op deelname in deze wereld. Daar is goed over nagedacht. Vanuit kennis en ervaring zijn wij in staat om deze waardevolle visie te vertalen naar een functionele en aangename leer- en ontwikkelomgeving.

2. Combinatie van aanbod, ICT en inrichting

Wij geloven in een leeromgeving waarin aanbod, ICT en inrichting op elkaar zijn afgestemd. Als totaalleverancier zijn wij op deze manier verbonden met alle facetten die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Want 1 en 1 = 3.

3. Ontwikkeling als uitgangspunt

Een stoel is ook maar een stoel. Wij hebben het liever over een zitoplossing. Welke stoel voorziet het beste in de behoefte van de gebruiker en draagt daarmee optimaal bij aan de ontwikkeling van het kind?

4. Compleet assortiment met merkonafhankelijk advies

Omdat we onderdeel zijn van de Heutink Groep heeft Marsival direct het grootste meubilairassortiment. Binnen onze groep produceren we heel veel zelf, zowel standaard als verregaand maatwerk, maar ook omdat we keuze hebben uit de meeste merken op de markt. Daardoor adviseren we merkonafhankelijk. Voor de meest geschikte, complete inrichting.

5. Complete ontzorging:

Marsival is totaalleverancier. Voor het opstellen van het perfecte inrichtingsvoorstel maken we gebruik van de kennis van onze eigen specialisten. Doordat onze inrichtings- en didactisch adviseurs en interieurarchitecten allemaal meedenken in het ontwerp, wordt altijd gedacht vanuit de gebruiker, de toepassing en inzetbaarheid.

6. Innovatief en up-to-date

Innovatie staat hoog in het vaandel. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en hebben voortdurend aandacht voor vernieuwing en verbetering van inrichtingsoplossingen. We streven naar inrichting als belangrijke bouwsteen voor goed, eigentijds onderwijs en opvang.

7. Sterk in maatwerk door eigen productiebedrijven

Marsival heeft met Heutink Productiepartners en BCI en eigen merken als Kids-F, Klassehout en Techni Meubel meerdere producenten en specialismen onder één dak. We hebben al heel veel slimme, mooie en vernieuwende meubels en inrichtingsoplossingen op maat ontworpen en gerealiseerd. Hierbij durven we buiten de lijntjes te kleuren.

8. Duurzaam en gekeurd assortiment

Al onze producten zijn vanuit het duurzaamheidsprincipe ontwikkeld. Onze fabrieken en productiepartners hanteren gecertificeerde kwaliteit- en milieumanagement systemen en duurzame, recycleerbare grondstoffen. Met ons uitgebalanceerde productassortiment dat voldoet aan de hedendaagse normeringen en veiligheidseisen kunnen we elke ruimte inrichten tot een functionele en aangename omgeving.

Persoonlijk contact:

Bij Marsival staat persoonlijk contact voorop om een compleet mogelijke service te bieden.
Deskundig en gedegen advies geven, hoort hierbij. Daarom staan onze adviseurs en onze customer service graag voor je klaar!

Marsival Projectinrichting
E-mail: info@marsival.be
Telefoon: +32 (0) 56 22 12 23
Website: www.marsival.be

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!