28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Odoo

Odoo

Over ons

Iets meer dan 20 jaar geleden ontsproot Odoo als een veelbelovende start-up in een boerderij in Wallonië. Tegenwoordig heeft het bedrijf zich stevig gevestigd als een toonaangevende speler op het gebied van ERP voor KMO’s. Zelfs grotere ondernemingen zoals KPMG prijzen Odoo aan als hun favoriete boekhoudsysteem.

Maar dat is niet alles. Odoo zet zich ook in voor onderwijs door zijn ERP gratis ter beschikking te stellen aan zowel leraren als leerlingen. Studenten en docenten krijgen de kans om twee jaar lang kosteloos en onbeperkt te “spelen” in de Odoo-databases, een ervaring die hen in staat stelt de werking van een echt bedrijf te verkennen, vergelijkbaar met een KMO.

Ontdek de mogelijkheden van Odoo met Scale-Up en word vertrouwd met de diverse functionaliteiten. Boek LabOdoo om jouw studenten of leerlingen een hands-on ervaring te bieden, waarbij ze de impact van digitalisering op elk aspect van een bedrijf kunnen beleven. Daarnaast bieden wij bijscholingen aan, waarin Odoo in de praktijk wordt gebracht. Denk daarbij aan diverse opleidingen via de verschillende onderwijsnetten of onze gratis Odoo Academy in onze kantoren in Louvain-La-Neuve of Antwerpen.

Met Odoo behaal je al je leerdoelen op het gebied van boekhouding, ERP, kassasystemen, websitebouw, HR en magazijnbeheer. Dit alles wordt uitgebreid gedekt in het handboek ‘Lift 5 & 6 D/A & A Odoo,’ verkrijgbaar bij uitgeverij VanIn voor slechts € 16, inclusief een gebruiksklare oefendatabase.

Odoo: Gratis, Belgisch en praktisch – ontdek de kracht van digitalisering in het onderwijs!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!