28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Paragin Group

Paragin Group

Over ons

Paragin is een ambitieuze ontwikkelaar van software, opgericht in 2000. Wij richten ons op het ondersteunen van competentie-, kennis- en talentontwikkeling bij grote en kleine organisaties in het onderwijs en daarbuiten.
Het vormgeven van online of blended opleidingstrajecten, het samenstellen en veilig afnemen van digitale theorie- en praktijktoetsen en -examens, loopbaan- of stagebegeleiding (duaal leren), certificeringstrajecten en permanente educatie zijn voorbeelden van de inzet van onze platforms. Hiervoor beschikken we over een brede waaier van producten om tegemoet te kunnen komen aan diverse vormen van onderwijs en ontwikkeling.
Daarnaast richt het digitaal leerplatform van onze zusterorganisatie SOWISO zich specifiek op toetsing en onderwijs voor de exacte (STEM) vakken.
We willen optreden als een betrouwbare onderwijspartner die kan en durft mee te denken en waar het prettig mee samenwerken is. We spreken je graag tijdens de beurs!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!