28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Technopolis
Technopolis

Technopolis

Over ons

Alles start met WOW!

Technopolis is een doe-centrum waar curieuzeneuzemosterdpotten van 4 tot 104 van alles over wetenschap en technologie kunnen ontdekken, zowel fysiek als digitaal! Zo schuilt er in Technopolis om elke hoek een nieuw wetenschappelijk avontuur. Het ene moment sta je in een enorme zeepbel en in het volgende moment verplaats je een rots met je pink of doe je een dutje op een spijkerbed. Daarnaast geef je je ogen de kost tijdens spectaculaire wetenschapsshows en demo’s waar je haren rechtop van gaan staan. Letterlijk!

Ook ver buiten het doe-centrum laat Technopolis monden openvallen van verbazing. Met allerlei shows en workshops brengt Technopolis verwondering naar scholen, cultuurcentra en evenementen over heel Vlaanderen. En online zorgt Technopolis 24/7 met bangelijke experimentenvideo’s, vlogs… ervoor dat niemand ooit nog wetenschapshonger heeft.

Op Sett tonen we op beide dagen een aantal DEMO’s van onze shows en workshops:
• 9u-10u30: Ontdek live enkele experimenten uit onze shows voor het kleuteronderwijs, lager en secundair onderwijs. En test jouw kennis in een korte wetenschapsquiz.
• 11u-12u30: Leer alles over coderen met kleuters in de workshop mTiny.
• 13u-14u30: Kom onze workshops voor het lager onderwijs ontdekken: experimenteer met chemie in de workshop ‘De frisdrankendief’ en bewonder enkele creaties uit onze Minecraft-workshop.
• 15u-16u30: Proef van onze workshops voor het secundair onderwijs over forensisch onderzoek, het elektromagnetisch spectrum en programmeren.

Nieuws

Nieuwe expo!

Nieuwe expo!

Een klassieke expo over technologie? Of toch niet? Eén ding is zeker: in deze gloednieuwe expo moet je alles zelf een keer uittesten. Kom naar Technopolis en leer al spelend een hele galerij aan technologieën kennen.

Read more »

Vacatures

Catering assistent

Bij Technopolis hoor je de godganse dag ‘wow’. Of dat zou toch moeten, want met dát gevoel willen we onze bezoekers overladen. Alles start immers met dat ene vonkje: een moment van pure verwondering dat uitgroeit tot een ontembare nieuwsgierigheid en – misschien wel – een grenzeloze passie om zélf aan de slag te gaan met wetenschap en technologie. Die ‘wow’ komt niet alleen tot leven in Technopolis, maar ook in onze shows, in de scholen waar we naartoe trekken, in de events die we organiseren en op onze social media.

Vind jij het, net als wij, belangrijk om onze Technopolis-bezoekers een optimale service en kwaliteit te bieden in ons restaurant?
Ben je bereid om in een flexibel rooster te werken?
Wil jij werken in een gemotiveerd team?

Dan ben jij misschien wel de catering assistent die wij zoeken!

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!