28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Whizzkids

Whizzkids

Over ons

Whizzkids organiseert netoverschrijdende en gratis ICT-wedstrijden voor alle klassen uit het vierde, vijfde en zesde leerjaar, voor secundair eerste graad A-stroom en B-stroom en voor de studenten hogeschool lerarenopleiding basisonderwijs.
Whizzkids is er voor leerlingen en leraren/studenten lerarenopleiding.
Samen leren ze ICT-vaardigheden en wijs omgaan met media en krijgen ze kansen om ICT te integreren binnen de leergebieden.
De leraar wordt ICT-coach van zijn klas.
Tweewekelijks plaatsen we een Qwhizzkids online, een Whizzkids-light vragenreeks met 3 eenvoudige zoekopdrachten met zelfcorrectie en automatische feedback naar leerlingen en leraren. Sinds dit schooljaar hebben we ook Qwhizzkids version francophone: testez vos compétences numériques.
Tweemaandelijks vind je thematische Qwhizzkids op onze site: zoekopdrachten over één thema met interessante tips.
We organiseren ook interactieve workshops op school en hebben heel wat uitdagende challenges.
Heb je de digitale speurtocht in het woonzorgcentrum al ontdekt? https://www.thinglink.com/videocard/1774070256084451814
Met Whizzkids komt ICT automatisch binnen in je klas en kan je samen met je leerlingen aan de slag. Alle opdrachten zijn ingebed in de leergebieden, leerinhouden en sleutelcompetenties (secundair) en streven altijd de ICT-eindtermen na.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!