28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Automatisch testen en oefenen
Calcupal

Automatisch testen en oefenen

Verlaag de planlast en laat leerlingen autonoom werken!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

In maart 2023 lanceerden we de nieuwste versie van Calcupal met de optie ‘Automatisch testen en oefenen’. Je hoeft het didactisch proces van testen en oefenen nu niet meer zelf aan te sturen, maar kan dat ook automatisch laten verlopen. Hiermee verlagen we jullie planlast en kunnen leerlingen autonoom werken in een doorlopende leerlijn.

Je steekt minder tijd in het klaarzetten van testen en oefeningen of doorgeven van codes wanneer je het automatisch proces inschakelt. Dit kan bij individuele leerlingen, maar ook voor de hele klas.
Om het didactisch proces als begeleider zelf in handen te nemen, zet je het automatisch proces uit. Je kan dan persoonlijke splits- en tafeltesten samenstellen, soepel omgaan met het beheersingsniveau en de didactische volgorde zelf bepalen.

Bij het automatisch didactisch proces volstaat het om aan te geven met welke reeks gestart wordt en de applicatie laat je leerling automatisch verder werken. Hierbij wordt rekening gehouden met beheersingscriteria, grootte van getallen, complexiteit van de bewerking en de traditionele volgorde van aanleren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!