28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Bewegend leren: koppel je eigen lesstof met Picoo!
Infinite Play

Bewegend leren: koppel je eigen lesstof met Picoo!

Eindeloos variëren met bewegend leren

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We hebben iets nieuws voor scholen! Bewegend leren was al mogelijk met Picoo met de educatieve spellen Tafelspeurtocht, Getallenrij en Quizstafette.

Maar bij onze nieuwste educatieve spellen – Dubbelop, Triade en Linieloop – zijn we nog een stapje verder gegaan: deze spellen kun je koppelen aan de eigen lesstof! Je bepaalt zelf de inhoud van het spel én de leerlingen krijgen een hoop beweging. Zo kun je eindeloos variëren met bewegend leren!

Dubbelop
Zoek de juiste combinaties bij elkaar! In Dubbelop oefenen spelers individueel de lesstof terwijl ze in beweging zijn, bijvoorbeeld landen & hoofdsteden, sommen & uitkomsten of afbeeldingen & Engelse benamingen.

Triade
Welke 3 kaartjes horen bij elkaar? In Triade strijden twee teams in estafettevorm tegen elkaar. Welk team vindt als eerste alle combinaties? Bijvoorbeeld kloktijden op verschillende manieren geschreven of het matchen van breuken, percentages en decimalen.

Linieloop
In Linieloop oefenen spelers individueel de lesstof terwijl ze in beweging zijn. Scan de reeks quizkaartjes in de juiste volgorde. Bijvoorbeeld een tijdlijn, een reeks getallen of letters.

Maak je eigen quizzen
Voor Dubbelop, Triade en Linieloop hebben we de Picoo Smartsleeves ontwikkeld. Hierin plaats je een quiz, waarna de leerlingen de juiste combinaties of volgorde van een reeks moeten scannen. Kies een bestaande quiz óf maak je eigen quiz via de template.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!