28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Bouw! pilootscholen 2022 vertellen
Lexima

Bouw! pilootscholen 2022 vertellen

"Wat dit kind met Bouw! heeft bereikt, dat hadden wij niet gekund met de leerkrachten.", aldus Ann Savat directrice Mariavreugde

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Heel wat scholen rondden in 2022 en 2023 een Bouw!-pilootproject af. Ruim 80% koos ervoor om Bouw! op duurzame wijze te implementeren. Bekijk de vele filmpjes van directie, zorgleerkrachten, leerlingen, logopedistes op deze pagina.

Enkele mooie getuigenissen:
*Directrice Ann Savat, Mariavreugde Wondelgem: “Er zijn toch een aantal kinderen die stappen hebben gezet die wij met alleen puur menselijk niet hadden kunnen zetten.”

*Evi Sannen, Saigo Sterrenbos: “Bouw! doet wat het belooft.”

*Liesbet Kerckhove van GO8 Futura BuBaO: “”Bouw! omvat de volledige opbouw van het voorbereidend lezen zoals wij dit als logopedist in de klas willen binnenbrengen.”

*Joke Fossaert, GBS Wonderwijs Hooglede: “Sinds we met Bouw! werken, heeft dit jaar voor het eerst ieder kind in het eerste leerjaar een leesniveau behaald.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!