28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

De Meeuw bouwt school van de toekomst in Sint-Amands
De Meeuw

De Meeuw bouwt school van de toekomst in Sint-Amands

Directrice Kristien Bruggeman lanceerde een vernieuwende onderwijsmethode en vond in De Meeuw de perfecte bouwpartner voor een toekomstbestendige school in Sint-Amands, om haar dromen te verwezenlijken

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De Meeuw bouwt school van de toekomst in Sint-Amands
“Nieuw schoolgebouw zit ons als gegoten”

Directrice en bezielster Kristien Bruggeman leidt ons met grote fierheid rond in haar nieuwe LAB-school in Sint-Amands. Haar prestatie is niet gering. Uit het niets stampte deze onderwijswetenschapster met haar eerste LAB-school een vernieuwende onderwijsmethodiek uit de grond. Om samen met een ambitieus leerkrachtenteam haar dromen te realiseren, had ze ook nood aan een nieuw schoolgebouw. Ze vond de perfecte innovatieve bouwpartner in De Meeuw België.

De gloednieuwe LAB-school ziet -en voelt- er anders uit. Vergeet eindeloze gangen met identieke en kale klaslokalen. Geen schelle typische schoolgeluiden en holle akoestiek, stoffige, donkere en duffe ruimtes. Dit gebouw zonder gangen is transparant en baadt in natuurlijk licht. Hier heerst rust en vrede. En toch wordt er bijzonder hard gewerkt.

Tijdelijk, semipermanent of definitief
Met de bouw van de LAB-school in Sint-Amands bewees De Meeuw België zich eens te meer als innovatieve, ervaren en meedenkende bouwpartner voor het onderwijs. Zowel voor noodlokalen, snelle tijdelijke oplossingen, semipermanente gebouwen om een periode vanaf een vijftal jaar te overbruggen, als definitieve gebouwen ben je bij De Meeuw aan het juiste adres. Voor elke tijdshorizon en timing realiseren we een modulair gebouw dat perfect aan de specifieke schoolbehoeftes voldoet.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!