28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Digitaal Onderwijs: een kwestie van opleiding
The Rent Company

Digitaal Onderwijs: een kwestie van opleiding

Als leerkracht of ICT-verantwoordelijke in het onderwijs beland je soms zelf weer op de spreekwoordelijke schoolbanken. Wij helpen graag!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Als leerkracht of ICT-verantwoordelijke in het onderwijs beland je soms zelf weer op de spreekwoordelijke schoolbanken. Zeker als je écht werk wilt maken van digitaal onderwijs, verdient het aanbeveling om te investeren in voldoende nascholing op maat door ervaren, gecertificeerde lesgevers.

Het goede nieuws is: ook daarvoor ben je bij The Rent Company aan het juiste adres. Niet alleen hebben wij meer dan vijftien jaar ervaring in het implementeren van digitaal onderwijs, we werken ook nauw samen met gespecialiseerde partners om dat digitale onderwijs (verder) te professionaliseren. Dat doen we door middel van gerichte opleidingen, korte, intensieve workshops en langere, uitgebreide leertrajecten. En die kunnen we zowel offline als – niet onbelangrijk in deze coronatijden – online aanbieden, volledig of in een hybride vorm.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!