28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Duurzaam en circulair
De Meeuw

Duurzaam en circulair

Aanpassen, uitbreiden, verplaatsen en/of herbestemmen wanneer je wilt

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Duurzaamheid en circulariteit vormen de belangrijkste troeven van modulair bouwen. Wij noemen het circulair flexgoed. Onze modulaire gebouwen garanderen niet alleen een lange levensduur, maar bieden ook de nodige flexibiliteit op elk moment. Zo kunnen we onze gebouwen probleemloos verplaatsen, herbestemmen, aanpassen en/of uitbreiden. Op die manier evolueren onze modulaire gebouwen moeiteloos mee met jouw huisvestingsbehoeften, die vandaag gegarandeerd anders zijn dan die van morgen en overmorgen. .
Het neerzetten van een gebouw voor de eeuwigheid is ook perfect mogelijk met onze modulaire bouwtechniek.

Altijd alle kanten op
Met een modulair gebouw kan je op ieder moment alle kanten op. Onze gebouwen zijn ontworpen voor eenvoudige uitbreiding, en aanpassingen zijn altijd mogelijk.
Bovendien zijn verplaatsing en, indien nodig, volledige herbestemming ook opties. Op die manier kunnen we elk gebouw ook up-to-date brengen op vlak van technologie, interieur en functies.

Samenwerkingsformules en diensten
Niet alleen onze bouwmethode is gericht op flexibiliteit, maar hetzelfde geldt voor onze mogelijke samenwerkingsformules. Naast het aankopen van gebouwen is ook huren een optie.

Dit vergroot de flexibiliteit, aangezien een gebouw niet langer een investeringskost vormt; met deze modellen betaal je alleen voor het gebruik. Daarom bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals beheer en onderhoud. Building-as-a-service (BaaS), zoals ze dat zeggen.

Duurzaamheid op alle fronten
Wat staat niet in ons woordenboek? Afbraak en afvoer van waardevolle bouwmaterialen als afval. De circulariteit en het hergebruik van de bouwmaterialen maken modulair bouwen uiterst duurzaam. Ook de productie verloopt met minimaal energieverbruik en zeldzaam materiaalverlies. Op energetisch vlak scoren onze modulaire gebouwen bijzonder goed. Ongeacht hoe je modulair bouwen evalueert, op het gebied van duurzaamheid behalen we uitstekende cijfers.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!