28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Genomineerd voor 2 Bett Awards 2024
Prowise

Genomineerd voor 2 Bett Awards 2024

Prowise is genomineerd voor twee prestigieuze Bett Awards, een internationale erkenning voor bedrijven die een significante bijdrage leveren aan het onderwijs.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Prowise is genomineerd voor twee prestigieuze Bett Awards, een internationale erkenning voor bedrijven die een significante bijdrage leveren aan het onderwijs. Deze nominaties onderstrepen de impact van Prowise op het gebied van innovatie en zijn een eerbetoon aan onze inspanningen om leren interactiever, leuker en effectiever te maken.

πŸš€ π“πžπ¬π¬πš π“πžπšπœπ‘π€π¬π¬π’π¬π­ 𝐒𝐧 𝐏𝐫𝐨𝐰𝐒𝐬𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫 is genomineerd in de categorie Primary – Free Digital Content, App or Open Educational Resource. Leer meer over Tessa en pas gelijk toe.

πŸš€ 𝐏𝐫𝐨𝐰𝐒𝐬𝐞 π’πœπ«πžπžπ§ 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨π₯ is genomineerd in de categorie Technical or IT Support Service. Leer meer over Mobile Device Management.

Lancering nieuwe line-up touchscreens

Tijdens de Bett 2024 lanceert Prowise twee geavanceerde touchscreens, die een nieuw tijdperk inluiden voor interactief leren. Deze nieuwe touchscreens, ontworpen met Pcap en IR technologie, zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en feedback vanuit het onderwijsveld. Ze bieden niet alleen verbeterde interactieve mogelijkheden, maar zijn ook wederom gebruiksvriendelijker en duurzamer dan hun voorgangers. Leer meer over het Touchscreen Ultra en Touchscreen Ten en kom het ervaren tijdens de Bett.

Get in touch with the Dutch

β€œWe zijn blij om weer aanwezig te zijn op de Bett Show”, zei Prowise-mede-oprichter Erik Neeskens. β€œDit evenement is een belangrijk platform voor ons om onze nieuwste innovaties te presenteren en in contact te komen met onderwijsprofessionals van over de hele wereld die onze passie voor het verbeteren van de onderwijs- en leerervaring delen.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett!Β 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!Β