28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Hybride leren: is je laptop er klaar voor?
The Rent Company

Hybride leren: is je laptop er klaar voor?

The Rent Company maakt toegang tot hybride onderwijs mogelijk. Benieuwd hoe we dat doen?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ons onderwijs ondergaat momenteel een grondige en wellicht historische transformatie. Net als werken is ook leren niet langer aan een vaste plaats en tijd gebonden. Zo hoeft onderwijs niet langer per definitie in een klaslokaal plaats te vinden, noch op een beperkt aantal vaste leermomenten. Je kan tegenwoordig ook op afstand leren, via het internet, en wanneer dat jou het beste uitkomt.

Het is een beweging die al eerder was ingezet, maar die onder invloed van de coronapandemie ongetwijfeld nog is versneld. Omdat we tijdens de lockdowns tot elke prijs de continuïteit van ons onderwijs wilden waarborgen, sloeg de slinger in eerste instantie misschien wat door, van louter klassikaal leren naar 100% afstandsonderwijs. Intussen is die balans enigszins hersteld en dient zich zowaar een nieuw paradigma aan: hybride onderwijs.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!