28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Maak kennis met ‘Mijn troostpop’
Juf, waar ben je?

Maak kennis met ‘Mijn troostpop’

Na 'Juf, waar ben je?' heeft Juf Inge nog een boek geschreven voor jonge kinderen. Het boek zal beschikbaar zijn op onze stand. Breng ons zeker een bezoekje.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Juf Inge en het team achter ‘Juf, waar ben je?‘ nodigen je uit om een diepe duik te nemen in de wereld van kinderemoties met het nieuwste kinderboek van Juf Inge. Dit inspirerende werk wordt voor het eerst gepresenteerd op de Sett beurs, die plaatsvindt op 28 en 29 februari in de Nekkerhal te Mechelen. Dit boek, dat een breder spectrum bestrijkt dan haar vorige werk rond verlies en rouw, is een onmisbare bron voor iedereen die kinderen begeleidt op hun emotionele reis.

Juf Inge’s nieuwe boek is niet zomaar een leeservaring; het is een uitnodiging om de complexe wereld van emoties te verkennen die kinderen dagelijks ervaren. Van vreugde tot verdriet, van angst tot moed: dit boek biedt een rijke verzameling verhalen en inzichten die kinderen en volwassenen helpen om samen door het landschap van gevoelens te navigeren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!