28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Microsoft Intune voor Educatie: laptopbeheer op maat van het onderwijs
The Rent Company

Microsoft Intune voor Educatie: laptopbeheer op maat van het onderwijs

In ICT-zaken is het beheer doorgaans het halve werk. Dat is niet anders in een schoolomgeving. De laptops waar leerkrachten en leerlingen mee werken, moet je correct kunnen configureren en vervolgens ook efficiënt beheren op maat van hun educatieve noden.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Dan is het natuurlijk handig als je een geschikte tool hebt om op terug te vallen. Microsoft Intune, van oorsprong een MDM-oplossing (Mobile Device Management), is zo’n handige tool. Initieel ontwikkeld voor het beheer van smartphones en tablets via de cloud, kan je met Intune vandaag ook laptops en desktops vanop afstand installeren, beheren én – minstens zo belangrijk – beveiligen. Niet toevallig kan je Intune ook kopen als vast onderdeel van Enterprise Mobility + Security (EMS), Microsofts integrale securitysuite. Aangezien het hier om een clouddienst gaat, kan je je echter evengoed beperken tot het huren van die afzonderlijke dienst en een eenvoudige abonnementsprijs voor het gebruik ervan betalen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!