28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

NETGEAR introduceert Wifi 7 wifi oplossingen voor scholen
NETGEAR

NETGEAR introduceert Wifi 7 wifi oplossingen voor scholen

NETGEAR introduceert Wifi 7 wifi oplossingen voor scholen

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voordelen van WiFi 7 voor bedrijven
WiFi 7 zal veel nieuwe mogelijkheden voor het bedrijfsleven bieden maar ook de manier waarop WiFi vandaag de dag functioneert verbeteren.

In termen van hoe WiFi vandaag de dag wordt gebruikt, zullen gebruikers aanzienlijke prestatieverbeteringen ervaren op gedeelde kantoornetwerken dankzij verbeterde snelheid en bandbreedte, evenals nieuwe functies zoals multi-link-werking en multi-access point coördinatie. In eenvoudige termen zal WiFi 7 beter in staat zijn om meerdere gebruikers tegelijk te beheren en zal het de mogelijkheid verbeteren om hogere snelheden te leveren over het volledige oppervlak van het kantoor.

Wat betreft de manier waarop WiFi wordt gebruikt op de werkplek van morgen, zal WiFi 7 interessante mogelijkheden ontsluiten om AR en VR op de werkplek te integreren, waardoor next-gen hardware zoals brillen of contactlenzen met door AR verbeterde heads-up displays, robuuste, door IoT verbeterde smart Office producten en verder verbeterde technologieën voor werkplekautomatisering mogelijk worden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!