28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

Speelplaatsmeubel & Bebat
Speelplaatsmeubel.be

Speelplaatsmeubel & Bebat

De ontwerpen van Speelplaatsmeubel worden als prijzen uitgereikt bij de laatste scholen-batterij-inzamelwedstrijd van Bebat.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Iedereen kent ongetwijfeld de felgroene Bebat-vaten waarin batterijen ingezameld worden. Veel scholen nemen immers al deel aan dat project. Inmiddels werden de vaten in kunststof vervangen door een duurzamer alternatief. Door een samenwerking van Bebat met fabrikant Govaplast Play werden alle vaten gereinigd, vermalen en verwerkt tot planken waarbij de typische groene kleur perfect behouden bleef. Niet enkel de kleur, maar ook de zeer UV-bestendige kwaliteit zorgen voor een enorm duurzaam en uniek product. Die planken worden op hun beurt gebruikt voor het maken van de ontwerpen van Speelplaatsmeubel tot buitenmeubilair en speeltuigen. Zo geven we samen niet alleen de batterijen, maar ook de inzameltonnen een nieuw leven. Ondertussen loopt er een grote scholenactie onder de vorm van een wedstrijd om zoveel mogelijk batterijen in te zamelen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!