Win Hop Up een week lang op school

Beschrijving

Win Hop Up een week lang op jouw school…

Zit jouw school ook vol onderzoekers, uitvinders en wijsneuzen? Zie jij ook hoe kinderen in hun spel van nature op onderzoek gaan, bewegen, leren en experimenteren? Uiteraard wil je op school zoveel mogelijk ruimte geven aan de natuurlijke nieuwsgierigheid en intrinsieke motivatie van kinderen.

De Hop Up Playground helpt je daarbij op weg. Het is een dynamische speel- en leeromgeving die zich uitstekend leent voor STEAM en bewegend leren op school. Van instappers tot 6de-klassers, de levensgrote, open einde materialen geven kinderen en leraar vrijheid om hun eigen speel- en leeromgeving vorm te geven. Van een uitdagend beweegparcours, over de meest veelzijdige en fantasierijke constructies tot kleine, geborgen hoekjes waar kinderen zich kunnen nestelen, de Playground transformeert naargelang de ideeën en noden van kinderen en leraar.

Het actief, onderzoekend en ontwerpend spel dat ontstaat stimuleert 21ste- eeuwse vaardigheden en maakt kinderen sterk zelfregulerend in het kader dat jij schept.

Wil jij met Hop Up aan de slag op school?
Kom langs de Hop Up stand in de EQUIPMENT- zone op SETT en doe mee aan onze wedstrijd. Bij de winnende school strijken we een week lang neer met Hop Up. Samen bekijken we wanneer dit kan. Wij zorgen zelf voor al het nodige materiaal en transport. Jij voorziet enkel de ruimte. En de kinderen? Die kunnen zich volop uitleven in beweging en creatief experiment!

Media

Scroll naar top