28 & 29 februari 2024 : Nekkerhal Mechelen

SETT CONNECT

Steven Hendrickx & Lars Vandeput

Innovatieve technologie (VR, 360, …) inzetten op de klasvloer: zin of onzin? Succeservaringen en uitdagingen voor de toekomst! 

Steven Hendrickx & Lars Van den Put
GO! Technische Atheneum Keerbergen

VR en 360 technologie vinden stilaan hun ingang in het onderwijs. Hoever staat deze technologie en biedt dit momenteel reeds een meerwaarde? In welke leergebieden kan deze technologie het pedagogische proces ondersteunen? Hoe pak je dit organisatorisch en didactisch aan en waar en wanneer zet je deze technologie best in? Heel wat scholen overwegen een investering, maar een eenvoudig antwoord ligt momenteel niet direct voor de hand. In deze keynote lichten we onze ervaringen toe vanuit het innovet 1.0 project ‘VR in de klas’ en het lopende Imec.icon COSMO project. We belichten de sterktes en opportuniteiten, maar leggen ook de vinger op een aantal technologische uitdagingen voor de toekomst: staat deze technologie op zich of kan deze mee opgenomen worden in het huidige blended learning? We trachten in de keynote een stand van zaken op te maken van de huidige marktsituatie en mogelijkheden.

 

Scroll naar top

NIEUW: de Sett app!

We stellen je met trots de Sett app voor, een platform met vele mogelijkheden voor jou als bezoeker van Sett! 

Bekijk er het programma, plan je eigen agenda en ontvang notificaties. Ontdek er ook de exposantenlijst, producten & innovaties en het beursplan in een handige digitale weergave!